Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam na imię Daniel jeżdżę A4 B7 pochodzę z Lubelskiego, mam 25 lat. Pozdrawiam 

Edytowane przez Muski
Opublikowano

Cześć. Mam na imię Przemek. Od niedawna stałem się posiadaczem Audi A3 2.0TDI 140KM 2003r.. Mieszkam w okolicach Konina.

Opublikowano

Cześć, z tej strony Bartek, obecnie jeżdżę Audi A4 B9 2.0TFSI 252KM, ale szukam Q5 ;)

Opublikowano

witam

niedawno kupiłem audi a3 8v z 2015, 1.4tfsi 150km

mam nadzieję, że będę z niej zadowolony

Opublikowano

Siema, kupiłem sobie pierwszy samochód, padło na Audi A3 8L 1.6 AEH 101 KM, prawdopodobnie wersja wyposażeniowa ambiente, przedlift, 99 rok produkcji, 5 drzwi.

Autko póki co śmiga, ale mam problemy z oświetleniem wnętrza i jako laik właśnie będzie to moja pierwsza jakakolwiek naprawa :D

Opublikowano

Cześć wszystkim. Jestem szczęśliwym posiadaczem Allroad A6 C5. Pozdrawiam!

Opublikowano

Cześć, jestem Sylwek ze świętokrzyskiego niedawno stałem się właścicielem audi q5

Opublikowano

Witam, znalazłem się tutaj ponieważ pilnie poszukuję pomocy w rozwiązaniu problemu technicznego a Audi A4B9(2016)

Samochód jest własnością mojego syna, który akurat nie dysponuje aktualnie czasem oraz zainteresowaniem technicznym. Natomiast ja jestem inżynierem elektronikiem ,który spędził prawie całe dotychczasowe życie zawodowe  na sewisowaniu urządzeń przemysłowych.

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich, jestem tu nowy. 

Znajduję się w województwie łódzkim i posiadam Audi A3 8P 1.6 diesel z 2010 roku w trzech drzwiach.

Bardzo mi miło tutaj być i poznawać te społeczeństwo. 

Szerokiej drogi wszystkim życzę!

Edytowane przez Jagerek
Opublikowano

Witam, z tej strony Dawid
Śląskie,  A3 1.8t, A4 1.9 tdi a od niedawna Audi SQ5 3.0tfsi kompresor

Jakby ktoś ze Śląska potrzebował sprawdzić błędy, parametry to śmiało mogę pomóc ;)