UneeK Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia Witam. Tomasz z dolnegośląska. Obecnie jeżdżę A6C7, wcześniej A6C6, A4 i audi 100CC. Poluję na Q7. Pozdrawiam Cytuj
MarKus23 Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia Cześć, Witam forumowiczów. Niedawno stałem się właścicielem mojego wymarzonego Audi Q5 (2022, 40 TFSI mHEV). Piszę z mazowieckiego. Cytuj
mr8maciek Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia Cześć, jestem Maciek. Posiadam audi a3 8p 1.8 tfsi w automacie z 2008r :) Cytuj
Gpht Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia Hej, Grzegorz. Dopiero wchodzę w świat Audi - wybór padł na A3 8Y. Cytuj
matipapla Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia Witam, Mati z Poznania, jeżdżę a3 8v i poluję na a6 c7 Cytuj
Kuba90 Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia Witam Kuba z tej strony.Jezdze audi a5 sportback quattro 265KM w kolorze Ascari.Auto z mają 2024. pozdrawiam forumowiczów Cytuj
Jaro73 Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia Witam mam na imię Jarek mieszkam w Tarnobrzegu jeżdżę Audi Q5 2015 Cytuj
futrzak Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia Cześć, jestem Łukasz, zacząłem przygodę z Audi A6 C7. Pozdrawiam Cytuj
mateusz 2564 Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia Witam mam na imie Mateusz aktualnie jeżdżę audi q3 2014 rocznik przebywam w Małopolsce Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Dariusz90 Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia Cześć, Jestem posiadaczem Audi Q7 2018. Szukam kilka wskazówek dotyczących silnika 3.0 tfsi. Cytuj
Mlody1850 Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia Witam serdecznie. Nie dawno kupiłem a4 b5 2000r. Kombi 1.9 TDI 380000 km. Parę rzeczy do zrobienia. Głównie środek. Plastiki itp itd. Cena 4200. Więc nie oczekiwałem zbyt wiele. Cytuj
jakusz Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia Cześć, nazywam Adam, planuje przesiadke na Audi. Cytuj
zax Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia czesc nazywam sie Maciek jezdze q5 45tfsi z bananem na gębie pozdrawiam wszystkich Cytuj
hudas Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) PILNIE potrzebna POLSKA instrukcja PDF do Audi A4 B7 2.0 TDI 2005 Avant. Edytowane 20 Sierpnia przez hudas Cytuj
koala11 Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia Dzien dobry, Nazywam się Sławek ,obecnie posiadam audi A5 coupe 2014, w drodze z USA jest audi Q5 sportback 2023 Będę potrzebował informacji odnośnie konwersji na europe, cześci itp Cytuj
adamek79 Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia Cześć. Witam zacne grono motomaniaków. Od tygodnia jestem właścicielem AUDI Q5 2.0 TFSI 2024 r. W miarę możliwości chętnie wymienię się poradami na temat tego auta. Pozdrawiam Cytuj
korzenie Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia Cześć, Od 2 lat użytkuję audi s5 8t sportback z 2013r. Cytuj
uran Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia Mam na imię Andrzej i jestem posiadaczem 2-letniego Audi Q3Sportback Cytuj
BoMarian Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia Witam. Nazywam się Marian, jestem z podlaskiego i mam zamiar w najbliższych dniach zostać posiadaczem Audi Q3. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Oświęcimka Paweł Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Właśnie przesiadam się z A6 na Q5 dlatego też chciałbym mieć możliwość wymiany doświadczeń i pogłębienia swojej wiedzy w tym temacie. Cytuj
karina.slota Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia Witam wszystkich. Jestem od niedawna posiadaczk! Audi a5 8t coupe. Mam nadzieje że będzie to dobra przygoda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi