popino Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Witam, Piotr... jeżdżę już trzecim z kolei Audi A4...tym razem padło na Allroad 2.0TDI z 2020 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon777 Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Siema, jestem Michał, od dzisiaj jestem posiadaczem Audi A3 8V 2013 1.4TFSI S-tronic i chciałbym sie dowiedzieć jak o nie dbać i co z nim można zrobić :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjacek Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Cześć, Mam na imię Jacek. Od 9 lat mam Audi A5 2.0 TFSI. Na dniach wjeżdża Q5 Sportback 55 TFSIe. Jako, że to jedyne forum jakie znalazłem o Q5 postanowiłem się zarejestrować aby wymieniać się doświadczeniami i pewnie zadać sporo pytań o to auto obecnym użytkownikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł86 Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Witam nazywam się Wojciech od ² dni jestem użytkownikiem Audi A4 B9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damarko1971 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca witam, zaczynam przygodę z Audi, w tym wypadku jest to A6 C8 avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonzly Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Szymon Audi a3 8v 2.0tfsi Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomA8 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Witam Wszystkich Od niedawna jestem posiadaczem A8L D4 dlatego tez postanowilem dolaczyc do szacownego grona. z powazaniem Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desom Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Cześć Z tej strony Mateusz, od jakiegoś czasu posiadam S3 8V dlatego postanowiłem się tu pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bary1 Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Witam wszystkich. W najbliższych dniach kupuję swoje pierwsze Q5. Musze wiec się najpierw jego prawie od nowa ....nauczyć. Nawet jeśli to jest mój w życiu chyba 10 samochód. Fajnie, ze zamieściliście instrukcje obsługi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryku Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Witam Mam na imie Przemek i jestem użytkownikiem a3 8v e-tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelow Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Hej, Mam na imię Paweł. Posiada A6 C7 z 2014 r. 190 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek44 Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Witam, Od kilku m-cy jeżdżę Audi A6C8. Wcześniej miałam Audi80, 90, 100, A4, A6C7 a teraz A6C8. Pochodzę z Małopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusa Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Cześć . Wszystkim. Zmieniłem A6C7 TDI 2.0 NA Q5 TDI 2.0 DLATEGO zmieniam też forum. Pozdrawiam Wszystkich. Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbibud Opublikowano 2 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Witam wszystkich właśnie przesiadłem się z q3 na q5 2018 2.0 tfsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowczyk10 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koloboro Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Ello Ello Q5 FY na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawiddz032 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Witam Audi A7 (2011r) 3.0 TFSI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marklampy Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia witam wszystkich u,zytkowników forum audi Q7.mam na imie Marek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalb1992 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Witam, nazywam się Michał, mam Audi q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miecz Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozekcwik Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Siema Jestem Józek Z marką Audi od 2012 roku A4 B5 B5 B8 Q5 8RB Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxflo3 Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Cześć, jestem Tomek, Audi A4 B9 2018 r. kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darj Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Cześć, przesiadam się z A6 C5 na A6 C6 kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagodka26 Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Witam , od 5 lat jestem posiadaczką marki audi, a od wczoraj w moich rękach A6 C7 3.0tdi 245KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos_1973 Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Cześć , pozdrawiam serdecznie wszystkich klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi