Darekb202 Opublikowano Wtorek o 18:27 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:27 Witam wszystkich Pochodzę z Łodzi, jeżdżę audi Q5 2017r sprowadzone z USA Cytuj
Audis38y2022 Opublikowano Wtorek o 21:57 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 21:57 Cześć , posiadam Audi s3 8y 2022 Cytuj
piotrek_rr Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu Witam wszystkich na forum. Stałem się posiadaczem A6 C8 55 TFSIe, moje pierwsze Audi. Dopiero go rozgryzam Cytuj
Bizon5000 Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Witajcie. Artur z tej strony. Stałem się posiadaczem Audi Q7, 50, diesel. Dopiero go poznaję i rozpracowuję, a jest to moje pierwsze auto tej marki. Serdecznie pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Natasha7 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Dzień dobry, jestem z Olsztyna i właśnie stałam się posiadaczką audi a7c8, pozdrawiam wszystkich tu obecnych miłosnikow audi! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi