Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na forum.

Stałem się posiadaczem A6 C8 55 TFSIe, moje pierwsze Audi. Dopiero go rozgryzam :)

Opublikowano

Witajcie.

Artur z tej strony. Stałem się posiadaczem Audi Q7, 50, diesel. Dopiero go poznaję i rozpracowuję, a jest to moje pierwsze auto tej marki. Serdecznie pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów jestem Irek . 

Mam A3 8P  2.0TDI 

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich 

Opublikowano

Witam wszystkich,

15 lat jezdzilem A6 Avant  C5 1.9 TDI AVF

Od 5 miesciecy A6 Avant C8 40 TDI mHEV FL07.2024

Od 2 misiecy zona lata A3 sportback 35TFSI mHEV 02.2025

Opublikowano

DZIEŃ DOBRY - jestem Witman. Od 16 lat mam Audi A4B5 1,9tdi avant z 2001 roku. Mieszkam we Wrocławiu. To auto to mój przyjaciel. Nigdy mnie nie zawiódł. Witam wszystkich.

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, 

jestem Marcin, pozdrawiam jeżdżę Q7 2021 rok, 3.0 TDI. 

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam Klubowiczów. 

Jestem od niedawna właścicielem kilkuletniego Q5 II 2.0. Mam nadzieję na dzięki Wam poznam lepiej markę i swoje auto. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Tomasz i od niedawna jestem właścicielem Audi Q5 8R 2.0 TFSI z 2015 roku. Mam nadzieję na dzięki Forum poznam lepiej mój nowy nabytek. 

Pozdrawiam serdecznie. 

Opublikowano

Cześć,

Od niedawna jestem w posiadaniu Audi A5 2.0 TDI z 2012r. Potrzebuję instrukcji po polsku, dlatego założyłam to konto :D

Opublikowano

Witam jestem Kamil

Jestem posiadaczem A5 2.0 TFSI -  dzieki temu jestem specjalistą od olejów silnikowych :)