Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam mam na imię Wiktor

Jestem posiadaczem A4 B9 benzyna 1,4. Zamieszkuję w lubuskim.

Opublikowano

Witam wszystkich stałem się posiadaczem Q5  wcześniej były A3,A4,A6  przez ostatnie lata były inne marki a teraz powrót do Audi.

Pozdrawiam Robert

Opublikowano

Cześć, z tej strony Piotrek. Właśnie stałem się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Audi Q3 z 2012 roku.

pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Paweł,

Właśnie kupiłem Audi Q3 2.0 TFSI 2016. Jestem użytkownikiem, mało naprawiam, jednak chcę wiedzieć jak prawidłowo użytkować samochód.

Opublikowano

Witam. Po kilku latach wracam do AUDI. Obecnie Avant a6c7 - 2017 , 2.0 tdi ULTRA.

Opublikowano

Witam !!!

Mariusz, mieszkam w Kolbuszowej woj. podkarpackie 

od 7 lat jezdze audi a4 B7 2.0 tdi i od dwoch lat a6 c7 3.0 tdi 

Opublikowano

Mam na imię Robert. Pochodzę z lubelskiego. Jeżdżę aktualnie Audi Q5 80a Quattro 2018

Opublikowano

Witam wszystkich zacnych użytkowników AUDI i tego forum !

Mam na imię Marcin, od niedawna posiadam Audi Q5 Sportback  Advanced quattro 40 TDI 150 kW S tronic.

Dzisiejsze pojazdy posiadają coraz więcej nowinek technologicznych, że samemu ciężko ogarnąć :D

Mam nadzieję, że na tym forum czegoś ciekawego się dowiem, a może także będę mógł dodać coś od siebie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Jestem Darek z Barcina, posiadacz Q5 2.0 Tfsi 2010r . Chciałbym czasami uzyskać jakąś poradę, a także podzielić się swoją wiedzą. 

Opublikowano

Hej!

Jestem właścicielem Audi A6 C6 Allroad 3.0 TDI quattro 233 KM z 2007 roku