rancho.mierzynek Opublikowano wczoraj o 06:06 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:06 Witam Jestem posiadaczem Q5 od kilku dni, będzie miło jak pomożecie w poznaniu i rozwiązywaniu problemów. Cytuj
Kadillac Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Cześć! Jestem zadowolonym posiadaczem Q2. Cytuj
wojt124 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Cześć Właśnie sprzedałem Audi A4 B9 i czekam na odbiór Q5 2025 Pozdrawiam Cytuj
majcher Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Dzień dobry, mam być posiadaczem Q5 z roku 2025, który to już produkuje się pół roku i końca nie widać. Cytuj
Roman Zuk Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Cześć Wszystkim jestem od tygodnia posiadaczem Audi q3 quatrro 2011 2.0 tdi i się zaznajamiam z tym niemieckim cackiem. Parę wpisów przeczytałem już i zdobyłem ciekawie informacje- zapraszam nowych posiadaczy . Obecnych i aktywnych pozdrawiam Szerokości...... Cytuj
cinek1719 Opublikowano 4 minuty temu Zgłoś Opublikowano 4 minuty temu Witam nazywam się Marcin posiadam audi Q7 z2007 r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi