Bartoszbtm Opublikowano Wtorek o 22:01 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 22:01 Witam. Jestem z Bytomia. Posiadam od 8 lat Audi A5 2.0tfsi z 2013 roku. Pozdrawiam Cytuj
Radzik A5 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Witam wszystkich użytkowników audi, mam na imię Radek, od pół roku jeżdżę Audi A5B9 z 2021, wcześniej A6C6, wcześniej A4B5.Pozdrawiam Cytuj
SzymonZak Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Witam serdecznie zacnych forumowiczów Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A8 D5 55 TFSI Cytuj
dnlsokolowski Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Witam i pozdrawiam wszystkich z Nowego Sącza. Moje auto to audi s3 8V Cytuj
Yureq Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Dzień dobry. Jestem po raz pierwszy na forum. Szykam instrukcji obsługi do Audi Q5 z 2021 roku S line Plug in. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi