whesper Opublikowano Czwartek o 20:45 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:45 Cześć, Adrian z Dolnego Śląska. Od niedawna właściciel Audi A5 Coupe 1.8 TFSI 170 KM. Przesiadka z Alfa Romeo 159 - lubię samochody nietuzinkowe. Cytuj
Alpypol Opublikowano wczoraj o 10:13 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:13 Dzień Dobry nazywam się Piotr i od tego roku jeżdżę A6C8 jestem z Trójmiasta pozdrawiam wszystkich członków forum Cytuj
zeber Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Witam wszystkich, jestem Piotr Po dwóch miesiącach audiola dotarła z USA i zaczynam ją poznawać Co prawda samochód ma być dla żony ale cieszę się jak dziecko 2021r AUDI A4 PRESTIGE 45 Mild Hybrid quattro pozdrawiam Cytuj
Krystian1234 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Witam jestem Krystian mam 28 lat i mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim. posiadam Audi a5 f5 z 2016r Cytuj
RobertQ5 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Cześć. Mam na imię Robert i posiadam audi Q5 3.0 TDI 2013r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi