borus84 Opublikowano Piątek o 18:29 Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:29 Hej, jestem Sebastian i posiadam Audi A6 C8 variant, 40TDI Cytuj
slawo1979 Opublikowano Sobota o 21:31 Zgłoś Opublikowano Sobota o 21:31 Siemka. Własciciel a3 sportsback. Pozdrawiam Cytuj
Dom3343 Opublikowano Niedziela o 12:16 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 12:16 Witam, mam na imię Dominik. Planuje kupic A5 B9/F5 mam kilka pytń odnośnie tego auta, a kto jak nie użytkownicy zna je najlepiej. Cytuj
maciejbar114 Opublikowano Niedziela o 13:34 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 13:34 Witam Wszystkich. Witam wszystkich członków forum. Mam na imię Maciej, jestem posiadaczem Audi Q5. Chciałbym więcej się dowiedzieć o tym modelu oraz też dzielic swoim doświadczeniem które na ten moment jest bardzo małe. Cytuj
marek.93 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Witam, nazywam sie Marek. Jeżdżę raz a6 c5 z AWXem a raz a3 8p BKC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi