Dario75 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca Witam wszystkich dziękuje za przyjęcie do grupy ,to moje pierwsze audi Q5 20tfsi Cytuj
Tom_tom Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca Witam wszystkich. Od roku jeżdżę Audi A6 C8 2021r 40 TDI Cytuj
sxrrynn Opublikowano 8 Marca Zgłoś Opublikowano 8 Marca Cześć jestem Seweryn, dumny posiadacz a3 8p Cytuj
MarioQ7 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca Witam szanowne grono członków klubu i prosze o przyjęcie w poczet Jestem świeżym posiadaczem Audi Q7 i chętnie skorzystam z Waszej wiedzy, doświadczenia i obycia z pojazdem. Jestem mechanikiem z wykształcenia więc jakieś pojęcie o tym mam. Możliwe że sam będę mógł Wam co nieco pomóc w zagadnieniach i problemach. Pozdrawiam Wszystkich Mario :) Cytuj
dominbdg Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Witam koleżanki i kolegów Mam na imię Dominik, od dwóch lat jeżdzę A4 2.0TDI, Audi to było moje marzenie od dziecka od kiedy mój ojciec kupił A4 Avant'a 1.9TDI z 2000 roku, Ja jako młody chłopak jak w ukryciu dostałem się do środka tego Audi pod nieobecność ojca - jak zobaczyłem tą magię czerwonych świateł odrazu się zakochałem. Pochodzę z Łodzi. Cytuj
Zbyla Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Witam zacne grono. Jestem od wielu lat fanem tej marki oraz użytkownikiem. Pozdrawiam Cytuj
Apmen Opublikowano 39 minut temu Zgłoś Opublikowano 39 minut temu W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć Mam Audi A8, fanem marki jestem więc lubię wszystko co związane z 4 kółkami . Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi