Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Marek.

Od roku jeżdżę AUDI A4 B6 1.9 TDI. Autko cud marzenie, tylko kierowca dupa.

W związku z tym mam nadzieję, że uzyskam pomoc od pozostałych użytkowników forum :)

Opublikowano

Witam Mam na imię Lukasz aktualnie jeżdzę audi a4 b6 2001 stylizowanym na s line mam nadzieje ze zawsze cos ciekawego sie dowiem dziekuje;)

Opublikowano

Witam

Na imię mam Damian , kupiłem sobie audi A4 cabrio rocznik 2003 1.8 T 163 KM i jeszcze nim nie pojeździłem bo się zepsuło ;-)

A tak się cieszyłem .

Pozdro

Opublikowano

Witam właśnie nabyłem Audi a6 z 2,5 tdi z2003 roku i potrzebuje instrukcje obsługi Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Piotr dla znajomych i forumowiczów Beton.

Od niedawna mam Audi a8 2,5 TDI quattro 180 kuniów.

Jestem z okolic Wrocławia.

Lubie motoryzacje i tym samym będę chciał dowiedzieć się jak najwięcej o swoim MakumbowskimWozidle.

Pozdrawiam

Opublikowano

witam wszystkich gorąco na imię mam Darek i od dwóch lat jeżdżę audi A4 b7 avant 2.0 140Km

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Piotr. Właśnie zakupiłem Audi A4 B6 2.0 Avant i mam nadzieję że to forum pozwoli mi poznać trochę ten piękny samochód

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam! Monika z Bielska-Białej, gdzie męczę swoje 2006 r A3 Quattro S-line TDI 2,0 140kuców na mniejszych i większych górkach :) Pozdrawiam wszystkich miłośników audi!