Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam na imie Damian mam 30 lat i od 2 dni posiadam Audi A4 B7 2.0 TDI 140 km i nic narazie nie wiem o tym aucie tylko tyle wiem że solidne auto dynamiczne oszczedne i bardzo mi sie podoba mam nadzieję że z pomocą forum dowiem się czegoś wiecej :) pozdrawiam wszystkich uczestników forum

Opublikowano

Witam jestem Josef postanowiłem kupić audi a 4 awant .Przed kupnem chciałbym zapoznać się z książką obsługi tego autka. Kupić disla czy bęzynę . pozdrawiam.

Opublikowano

Witam :) Nazywam się Michał przed kilkoma dniami zakupiłem audi a4 b6 rocznik 2004 Silnik 1.9TDI 130 KM

Opublikowano

Witam

Właśnie stałem się właścicielem Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro rok 2006 (automat)

Opublikowano

witam. Mam na imie Sławek aktualnie mieszkam w niemczech. Moje autko to Audi A6 C5 2.8 benzyna wersja Avant. Pozdr

Opublikowano

witam wszystkich/ jeżdze A 4 2002 1.6 lub 1.9 tdi z 2004 potrzebuje instrukcji obsługi do tej z 2002 roku .za pomoc z góry dziękuje

Opublikowano

Cześć, jestem Bogdan,mam A4 96kW od niedawna, przedtem była octavka

Opublikowano

witam @ll:)

Jestem Jarek posiadam Audi a4 b7

spodziewam się zgłębienia wiedzy na temat marki audi:)

Opublikowano

Witam, mam na imię Darek. Od miesiąca jeżdżę S8 D2. Zakochałem się w tym samochodzie :-)

Pozdrawiam wszystkich fascynatów!

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imie marcel,od 5 lat jestem posiadaczem audi 80 b4

Pozdrawiam :siema:

Opublikowano

Witam wszystkich! Drugi miesiąc jeżdżę swoim Audi A4 i co raz bardziej lubię to autko i markę w ogóle.