Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników Mark222

aktualnie pozagranicami kraju

Audi A4 B6 1,9 TDI

Opublikowano

witam!

nazywam sie Michał

od 3 lat jeżdżę audi a4(b6) avant 1.9TDI multitronic 2004rok

pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano

Witam

jestem nowym użytkownikiem

Posiadam Audi A3 8L 1,9TDI 131PS

Potrzebuję instrukcji obsługi

Pozdrawiam wszystkich

Krzysiek

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Jestem od dawna posiadaczem wyłącznie AUDI- od siedmiu A4 AVANT 1,9TDI 115KM- bryczka z tym silnikiem nie do zjeżdzenia-mała wada głośne pomp. wtryski.Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć nazywam się Kamil jestem od niedawna bardzo szcześliwy bo stałem sie posiadaczem audi a6 c5 jakie jest wasze zdanie na temat tego samochoddu ?

Opublikowano

Witam, mam na imię Marcin, własnie kupiłem Audi A4 B6, rok 2003, 2,0, automat.

Pozdrawiam Wszystkich:)

Opublikowano

Witam,

Na imię mam Jacek

Jeżdżę Audi A4 B7 2,0 Diesel

Mieszkam w Bydgoszczy

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć.

Ania i Kuba.

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników. Mamy nadzieję, że szybko się tutaj zaaklimatyzujemy i nie będziemy ciężarem dla innych.

Jeździmy A3 2007, które niestety właśnie coś zaczęło szwankować.

Jesteśmy tutaj by uzyskać pomoc i jednocześnie ją przynieść potrzebującym.

Pozdrawiamy

Opublikowano

Witam szanowną społeczność nielicznych, dokonujących właściwych wyborów w zakresie motoryzacji.

Jestem Przemek, od tygodnia jestem posiadaczem a4 b6 1.9tdi 130KM (AWX).

Chodź ta marka to nie nowość bo wcześniej pociskałem 3 lata 80 b4 1.9 tdi 90KM (1Z) to i tak nowy wóz zaskakuje mnie osiągami i wygodą! Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam. Mam na imie lukasz. Od dwoch miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem A4 B6 180km quattro avant :D

Opublikowano

Witam forumowiczów. Nadszedł czas przesiadki z VW do Audi, które zawsze było dla mnie najfajniejszą niemiecką marką i wzorem samochodowego designu. Moje A4 b7 quattro s-line jeszcze w serwisie (wymiany płynów, alarmy) ale już za parę dni wsiadam i latam nim po świecie....pozdrawiam Was

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników Audi!!! :)

Jestem tu nowy, mam na imię Robert, jeżdżę Audi A4 B7 1,9