dennis_ilawa Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 witam wszystkich audi maniakow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuk89 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam,od 2 lat jestem posiadaczem Audi 80 B4 2.6 V6. Wcześniej miałem Audi 80 B3 1.8. Jestem wielkim fanem tej marki. Dzięki forum i innym użytkownikom mam nadzieje pogłębiać wiedzę i poznać innych fanów.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi a3 2006 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam wszystkich fanów i użytkowników AUDI :-) Jestem posiadaczką audi A3 diesel, automat, 140 KM. Komfort i wygoda.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam Serdecznie wszystkich posiadaczy aut marki AUDI! Ja jeżdżę AUDI a4 s-line 2.0TDi 170KM! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snork Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam nazywam się Krystianod roku jeżdżę audi A6C5 Avant w diesluObecnie przebywam poza granicami kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WM44 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Hej,Witam zmotoryzowaną rodzinkę Audików ! Należę do niej dopiero od kilku miesięcy i zaczynam powoli poznawać "krewniaków" ! Audi to jest TO !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majorhenryk Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam, tu tomek z warszawy.Właśnie kupiłem a4 b6 avant 1,9tdi 2003r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieroy Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 witam nazywam się Bartek i jestem z Łeby.kupiłem audi a4 b7 z 2007r jakieś dwa miesiące temu i jestem 100% MEGA zadowolony,jest to samochód którego szukałem.pozdro dla was.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbll Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Cześć nazywam się Marek i jestem świeżym posiadaczem Audi A4 B6 rok 2002 130km diesel. Witam serdecznie i pozdrawiam całe forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pronit Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam Forumowiczów. Mam pierwsze Audi A4 Avant 1,9 TDI. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monikaw Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam mam na imię Monika i jeżdżę Audi A4 B7 Avant, 1,9 TDI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Cześć! Jestem Janusz. Mam Audi A4 B6 od kilku miesięcy. Liczę na Wasze doświadczenie i pomoc. Pozdrawiam. Edytowane 21 Września 2011 przez jadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed. Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed. Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam wszystkich użytkowników forum Audi. Na forum używam nicka Ed. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 Avant z 1996 r. Silnik 1,9 tdi, 110 KM. Chciałbym dowiedzieć się o nim trochę więcej, bo jak dla mnie, jest strasznie "naszpikowany" elektroniką i zupełnie nie wiem, które podzespoły co obsługują i gdzie są zamontowane.Pozdrawiam, Ed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturH4 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam pięknie wszystkich użytkowników stanowiących polską społeczność Audi.Jestem z województwa podkarpackiego.Na Audi A4 Avant B6 1,9 TDI rocznik 2002 przesiadłem się z bezawaryjnego przez 10 lat Opla Astra.Bezawaryjność Audi mile widziana ale w cuda nie wierzę. Mam nadzieję, że w razie czego pomożecie Arturowi, który zna się na podatkach i księgowości ale na samochodach nic a nic.Pozdrawiam wszystkich i "do przeczytania" na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoopi21 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam nazywam się Bogdan i pochodzę z Osiecznicy. Moja Niunia to A6 C5 2.8 Q Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GALLADOR Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam mam od niedawna A6 1,8 t jak narezie spisuję się dobrze mam nadzieje że na tym forum więcej się dowiem na temat auta i wzjajemnie pozdrawiam Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_maczo Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam!Mam na imię Mateusz...Dla znajomych Mati...Jeżdżę AUDI A4 B6 AVANT 2001r 1.9 TDI 130 kmWcześniej A3 99r 1.9TDI 110 km teraz już jest w rękach mojej Luby...Ojciec Audi A4 B5 1.9 TDI 110 km quattro sedan....Pozdrawiam gorąco wszystkich posiadaczy AUDI.... Czyli fanów 8 kółek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam,Mam na Imię Mariusz. Uwielbiam A6 C5 1.8T.Cieszę się że tu jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88pl Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam wszystkich serdecznie. Posiadam audi A4 1.9tdi z 2001r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz.w32 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!witam-potrzebuję polskiej instrukcji audi a3 sportback 1,9 2007 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioo Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Czesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady1321 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 witam,,,,,szukam instrukcji obsługi do audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gadzet Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam. TomekAudi A4 2TDi 2006Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nela Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witajcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi