Jimy_GM Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam Wszystkich.Grzegorz z Kłodzka. Audi A6 C5 Sedan, 2.5 TDI quattro, 180 KM, 2003rok. Ciesze sie nim od września tego roku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshform Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam z Łodzi. Mam zamiar kupić A4 B6 i mam nadzieję, że informacje znalezione na Forum mi w tym pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam na FORUM!Nazywam się Anna, i jestem szczęśliwym posiadaczem Allroada C6 Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-a-r-c-k-a Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam wszystkich na imię mam piotrek i od 3 lat jestem posiadaczem audi a3(8L) i od 6miesięcy posiadam również audi a4 b7 avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek76 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam mam na imie Arekjestem z Lublinaobecnie jezdze A6 c4 quattro 2.6l pb +lpgPozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrlosek Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 cześć,nazywam się Piotrek.w najbliższym czasie mam nadzieję stać się użytkownikiem Audi A4 B6 z silnikiem 1.9 TDIcieszę się, że udało mi się znaleźć to forum! LIczę, że przyda się w wielu sprawach, a w przyszłości może i ja komuś pomogę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz510 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam, mam na imię Janusz, autko Audi A4 B7. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam ... nazywam się Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwkowy Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 siemka, mam na imię Radek. Samochód jaki posiadam to audi A4 b6 1.9 TDI z 2003 r. Pozdro dla wszystkich fanów Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedar2011 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam wszystkich forumowiczówWłaśnie stałem się posiadaczem Audi A4 B7. Jestem przekonany, że to forum w wielu rzeczach mi pomoże i ja też będę mógł sie odwdzięczyć pomocą innym Forumowiczom.Gorąco pozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf2011 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankor60 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam wszystkich posiadaczy audi, ja posiadam audi a4 b7 1,9 tdi 115 kM i jestem z niego bardzo zadowolony. To wspaniałe auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker88 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Czesc i czolem ! Mam na imie Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamgurba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 witam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krowa1313 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 witam wszystkich audiholików.pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stif774 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 witam wszystkich .9lat bylem szczesliwym posiadaczem A4 tdi 130 PS,a teraz przesiadlem sie na nowy model,mysle ze bedzie tez niezawodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stif774 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 mam na imie Stefan witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G67 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam wszystkich adimaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczra Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam Rafał Rzeszów a3 1.9 TDI 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losbebenos Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam, mam na imię Włodek i jestem z Łodzi. Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b7 avant. Dziś znalazłem ta stronę poszukująć instrukcji obsługi tegoz samochodu. Postanowiłem sie zalogować i dołączyc do Waszego grona. Pozdrawiam wszystkich i zycze miłego serfowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineklub83 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam. Mam na imię Marcin jestem posiadaczem Audi A4 1.9 TDi rocznik 2003 avant. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha87 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam, mam na imię Przemek,Audi zawsze było moim marzeniem i od niedawna sobie takowe sprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavma Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Witam.Mam na imię Marek.Jestem nowym posiadaczem Audi A4 B7 Kombi. Silnik TDI140KMSamochód jest z 2006 rSamochodami jeździłem "prawie" zawsze, ale Audi to dla mnie nowość.Myślę, że przyjmiecie mnie do "Społeczności Audi"Pozdrawiam wszystkich i proszę o wyrozumiałość jeśli zadawał będę "głupie" lub "niewłaściwe" pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucza Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Witam jestem Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi