tadekw Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam.Jestem posiadaczem Audi A4 2003 rok 2,0 TDI ,kombi S-line, automat.Narazie poznaję jego możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegas Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam, Tomasz. Obecnie A4-S4 ( co by to nie oznaczalo ) B5 AVANT z 98. Kolejna marka w ktorej szukam auta odpowiedniego dla siebie. Może właśnie AUDI nia bedzie.Pozdrowiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zvichy Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam mam na imie Marek.Od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 Avant 2.0 TDI 2007r. Wcześniej jeździłem innymi samochodami . Juz się zakochałem w Audi.Pozdrawiam wszystkich wielbicieli marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek70 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam wszystkich mam na imie Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauf Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwekjacek Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 WITAM WSZYSTKICH POSIADACZY AUDI ,OSOBIŚCIE PORUSZAM SIE A4 B7 PO SŁONECZNEJ ITALII. MAM NADZIEJE ŻE DUŻO DOWIEM SIĘ O MOIM CACKU NA TYM FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Biel Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slp11 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam wszystkichJestem Błażej i kupiłem sobie ostatnio audi a3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas0207 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam. Posiadam Audi A6 C6 2.7 TDI i to jest moja pierwsza audi wczesniej były Vweje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkrawczyk Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór. Jestem nowym użytkownikiem AUDI A4 B6 2,0 130 KM.Mam nadzieję na dostęp do ciekawych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalinX3 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór. Jestem nowym użytkownikiem AUDI A4 B7 1,9 126 KM.Mam nadzieję na dostęp do ciekawych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalunia Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam mam na imię AniaOd miesiąca jestem właścielką audi A6 C5 QuatroPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griszka3 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam wszystkich :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamondsinner Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Siemka z Cyprianki:)PozdrawiamAudi A4 B5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galant Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam wszystkich. Mam naimie Staszek stałem się posiadaczem Audi C4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facet1984 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam wszystkich zalogowanych na forum. Jestem Jarek. moje auto to audi a4 b6 z 2001 roku 1.9tdi Jestem z Ełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1888richard Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Pozdrawiam uzytkownikow forum .Od niedawna jestem uzytkownikiem Audi A6 c5 2.5 tdi S-line.Mam mala wiedze na temat tego samochodu i chcialbym w tymgronie znalez troche wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajosz Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam wszystkich! Jestem od czterech lat szczęśliwym posiadaczem Audi A 8 z roku 1995,rocznik modelowy 1996. Moje autko to 4,2 quattro,chyba najlepszy wybór. Ostatnio odczuwa trochę upływ lat i trzeba je trochę podpicować,a z tym jest bardzo trudno gdyż tak naprawdę nie ma na chwilę obecną prawdziwych mechaników czujących te maszyny,które są swego rodzaju dziełami sztuki motoryzacyjnej. One po prostu mają dusze i Wy na pewno o tym wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booogi Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 szczesliwy posiadacz audi TT 2001r. z radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donald1209 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam wszystkich. Od 20-tu lat jeżdżę Audiczkami, w tym ostatnie 16 lat przywiezioną z usa Audi 500 automat. Zrobiłem nią ponad 200 000 km i nigdy nie musiałem korzystać z holu czy lawety. Zawsze dowiozła mnie bezpiecznie do domu. Niestety jej wiek ( a i mój ) nie pozwala mi już się nią zajmować. Dlatego szukam pozytywnie zakręconego miłośnika starych autek z duszą, który zechciałby się nią zająć i sprawic, żeby jeszcze dalej mogła się cieszyć pokonywaniem kolejnych kilometrów.To jest jak członek rodziny i nie chciałbym jej oddawać na złom, gdzie ją rozszabrują , potną i przetopią.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zigi431 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam !to już 5-te ( 2 x 100, 2 x 80, i teraz A4 ) audi w moim posiadaniu, lubię ew. problemy z autem rozwiązywać we własnym zakresiei chętnie skorzystam z doświadczenia wszystkich użytkowników forum .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam nazywam KazekOd 2 dni jezdze audi A4 B6 Sedan3.0 benzyna 220 KMPozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiuR85 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam. Posiadam Audi A6 C5 2.8l quattro, mam nadzieje, że na forum znajdę odpowiedzi na wszystkie moje pytania.Pozdrawiam Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leviss Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 witam serdecznie.dzis przesiadłem sie z poczciwego audi a6 1.8 t/ na audi a4 B7 S LINE 2007r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inżynier Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam wszystkich,noszę się z zamiarem nabycia pojazdu ulubionej przez wszystkich tutaj marki Audi :-)Póki co zbieram informacje w tym temacie. Liczę, że niedługo będę mógł się pochwalić Wam nabytym pojazdem :-)Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi