SirCastic Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam. Nie jeżdżę Audi, nie jeżdżę nawet niemieckim autem, ale chciałbym poznać Wasze opinie o Audi, a co więcej, chciałbym mieć dostęp do dalszej części forum. To tyle o mnie. PozdrawiamSir Castic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbv Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam Szanownych Adminów i Forumowiczów Zamieniłem Honde Civic na Audi A4 Kombi. Mam nadzieje że to dobry wybór.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scor_gda Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bini23 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dzień dobry. Mam na imię Piotr i noszę się z zamiarem kupna auta tej marki. Chciałbym zasięgnąć opinii o autach tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizantrop Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam Wszystkich Audi maniaków.jestem posiadaczem Audi 80 B41992r. 1.9TD od 6 lat - pancerny modelrównież jestem użytkownikiem Audi A6 C5 3.0 benzyna q (ASN) - przyjemność z jazdypozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibau Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witamużywam A6C5 2004 Avant 2,5 TDI na długich odcinkach Najlepsze autko jakie miałem pozdrawiamIbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsza Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 jestem nowy nazywam się Paweł (apsza) i od 3 dni jestem miłośnikiem AUDI bo kupiłem A3 8P 2.0TDI który chodzi super, jak rakieta. Wyposażenie ambition, zawieszenie sportowe, koła 17", szyby fabrycznie przyciemniane. Sprzedałem Superba też z 2005r i już nigdy go nie kupię. Nigdy też nie miałem takiego sportowego samochodziku, ostatnie 12lat jeździłem i jeżdżę MB210 1998r.który jest tzw spacerówką w stosunku do tego A3. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów AUDI. Bo już przekonałem się b. pozytywnie o wybitnej jakości tej marki. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2rl Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwojda Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 WItamNazywam się Kuba. Prywatnie jeżdżę Audi A6C5 2,5 V6TDI (BAU) (Quattro) 2003 rok. Pracuję w firmie zajmującej się produkcją i sprzedażą różnego rodzaju modułów elektronicznych do samochodów osobowych i ciężarowych (moduły instalacji elektrycznej haków, moduły do telemetrii-dodatkowe informacje wyciągane z magistrali CAN-Bus, moduł doświetlania zakrętów i świateł dziennych.Zarejestrowałem się by móc rozmawiać z fanami Audi na różne tematy, a także czerpać niezbędne do eksploatacji auta informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerard nowak Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Siema wszystkim! Fajne forum, juz widze,ze bedzie pomocne w eksploatacji samochodu. Jezdze A4 B6, 2003 rok, 1.9 TDI Avant. Pozdrawiam serdecznie i do uslyszenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auditech Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam, zawsze chciałem prawdziwe niemieckie auto, do tej pory miałem Astrę, ale już założyłem 2 lata temu że następne będzie BMW, Mercedes albo Audi. BMW jeżdżą dresy, Mercedesami stare dziadki więc co miałem kupić? Pozostało tylko Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełJ Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam serdecznieUżytkownikiem Audi na co dzień nie jestem ale mam nadzieje że niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem audika Pokochałem te samochody ponieważ bardzo często mam okazje je prowadzić, A7 ABT 3.0 Tdi czy A6 Allroad 4.2 zrobiłem bardzo dużo kilometrów i to właśnie te pokonane kilometry mnie przekonały do tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEBELS80 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 witam wszystkich serdecznie na forum AUDI posiadam a4 b6 19tdi mama go w posiadaniu od roku i jestem bardzo zadowolony z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxmolder Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam jestem tu po raz pierwszy mam na imie Krzysztof od roku jezdze audiA4 1.9 TDI 110 KM pozdrawiam wszystkich zakochanych w tej marce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiparis Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam obecnie przebywam w Francji jezdze Audi TT no i jest fajnie .Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kong Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam, posiadam A4 Quattro 1.9 TDI. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beerni Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 witam jestem dominik obecnie audi a3 1.6 ambition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smigo Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam mam na imię marcin i jeżdżę Audi a4 avant-garde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laket Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Cześć! Mam na imię Paweł i jestem z Lublina. Obecnie jestem posiadaczem AUDI a6 c5 2,5 TDI QUATTRO. Nie jest to moje pierwsze AUDI, wcześniej jeździłem 100 c4 2,3 Quattro. Ogólnie mówiąc uwielbiam tą markę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemson600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 witam serdecznie!! a ja posiadam a6 c5 avant 1,9 TDI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_65 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam wszystkich,mam na imię Przemo i od dziś przesiadam się z VW do Audi (A4 avant). Na razie jestem na etapie poszukiwania polskiej wersji instrukcji obsługi, pozdrawiam, P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1983vip Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam mam na imie Bartek i od dziś jestem posiadaczem AudiA4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytec1234 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam AllMam na imię Wojtek - aktualnie pracuję w Niemczech.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mara23 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 WitamTu Grzegorz z UK. Mam a4 b7. Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cvitec Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam ,,Mam na imię Bartek i od tygodnia mam Audi A3 8p z 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi