Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam:)

Dzisiaj stałem się posiadaczem Audi A4 B6 z silnikiem 1.9 131 km:)

Edytowane przez krzycho_w86
Opublikowano

Witam. Na imię mi Wojtek, od 2 lat mam Audi A4 B6 2,0 ALT multitronic

Opublikowano

Witam Wszystkich na Forum.

Mam na imie Paweł , lubie niemieckie auta , od ponad roku jezdze audi 14 b6 1.9 tdi 130 bhp sedan.

Swietne auto tylko jak kazde ma male wady , ale kocham je bardzo :)

Pozdrawiam i do zoboczenia na forum,

Paweł

Opublikowano

Witam,

Pozdrawiam wszystkich bna wstepie.

Od niedawna w popsiadaniu kolejnego A6 C5 tym razem 2.5TDI AYM 155KM z nieslawnym multitronikiem.

Pzdr.

Marcin

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, właśnie stałem się posiadaczem audi a3 sportback i mam nadzieje, że wiele się dowiem z tego forum ;)

pozdrawiam

inc0

Opublikowano

Witam

nazywam się Anna i własnie kupiłam Audi A4 B6 mam nadzieje , ze troche dowiem się z tego forum o moim autku! Szukam równiez instrukcji po polsku.

Opublikowano

Witam wszystkich.Na imię mi Maciej kiedyś rodzice dali.Na codzień żyję w Ostrołece.Od wczoraj jestem właścicielem A3 .Brunetka 2 litry benzyna.To tyle na wstępie.Czołgiem.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam nazywam się łukasz i chciałbym sie dowiedziec czegos o audi a4 b7
Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

hello, witam wszystkich, potrzebuję manuala do A4 B7, mam nadzieje że tutaj znajdę, pozdrowienia

Opublikowano

Witam wszystkich , nazywam się Julek ,mieszkam w Krakowie, od kilku miesiecy jestem posiadaczem A4 B7 Avant 2.0 TDI i serdecznie wszystkich pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Nazywam się Tomasz

Od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C6 Avant.

Pozdrawiam uzytkowników tego forum.

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od niedawna zaczynam swoją przygodę z Audi. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów i na forum będę zaglądał wyłącznie w celach rozrywkowych i służąc pomocą innym.

Pozdrawiam

Opublikowano

WITAM.

Nazywam się Paweł, jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A6 C5 2.8 B+G.

Mam nadzieję dowiedziec się ciekawych i pomocnych rzeczy.POZDRAWIAM!!!!!

Opublikowano

Witam wszytskich miłośników AUDIkowców

cieszę sie że istnieje taka strona jak ta aby móc wymieniać sie informacjami do rozwiązania problemów

Moje Audi to A4 Avant B7 1,9 TDI 115 KM

DObre cacko

Pozdrawiam