krzycho_w86 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Witam:)Dzisiaj stałem się posiadaczem Audi A4 B6 z silnikiem 1.9 131 km:) Edytowane 3 Listopada 2011 przez krzycho_w86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwrj Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam. Na imię mi Wojtek, od 2 lat mam Audi A4 B6 2,0 ALT multitronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam,Od dwóch tygodni jeżdżę audi a3, silnik 1,9 90km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisuuu Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam,Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 Po lifcie i moich modyfikacjach.Był to znakomity wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczak Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam Wszystkich na Forum.Mam na imie Paweł , lubie niemieckie auta , od ponad roku jezdze audi 14 b6 1.9 tdi 130 bhp sedan.Swietne auto tylko jak kazde ma male wady , ale kocham je bardzo Pozdrawiam i do zoboczenia na forum,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumol007 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam wszystkich Jestem Maciej miło mi tu zagościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audixxxx Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam,Audi A4 B7 2.0TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek_kk Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, posiadam Audi A4 B6 1.9TDI jest to moje 2 Audi i pozostanę raczej do końca przy Audi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashowerride Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stegnis Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam, Pozdrawiam wszystkich bna wstepie.Od niedawna w popsiadaniu kolejnego A6 C5 tym razem 2.5TDI AYM 155KM z nieslawnym multitronikiem.Pzdr.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, właśnie stałem się posiadaczem audi a3 sportback i mam nadzieje, że wiele się dowiem z tego forum pozdrawiaminc0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witamnazywam się Anna i własnie kupiłam Audi A4 B6 mam nadzieje , ze troche dowiem się z tego forum o moim autku! Szukam równiez instrukcji po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekn20 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 WitamMam na imie Piotrek i mam AUDI A4 B6 2.5 TDI w Quattro i jestem bardzo z niego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam wszystkich.Na imię mi Maciej kiedyś rodzice dali.Na codzień żyję w Ostrołece.Od wczoraj jestem właścicielem A3 .Brunetka 2 litry benzyna.To tyle na wstępie.Czołgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helos Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 witam,nazywam się waldek mam audi a6c5 z roku 2000/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkub Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam nazywam się łukasz i chciałbym sie dowiedziec czegos o audi a4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1974 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 WitamMam na imię Krzysiek i jeżdżę audii 100 c4 na południowo wschodniej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omegamielec Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! hello, witam wszystkich, potrzebuję manuala do A4 B7, mam nadzieje że tutaj znajdę, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Sadowski Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 witam użytkowników tego forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam wszystkich , nazywam się Julek ,mieszkam w Krakowie, od kilku miesiecy jestem posiadaczem A4 B7 Avant 2.0 TDI i serdecznie wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyer13 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 WitamNazywam się TomaszOd niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C6 Avant. Pozdrawiam uzytkowników tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyz Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam wszystkich,Od niedawna zaczynam swoją przygodę z Audi. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów i na forum będę zaglądał wyłącznie w celach rozrywkowych i służąc pomocą innym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam.Od tygodnia stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1.8T Multitronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxes277 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 WITAM.Nazywam się Paweł, jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A6 C5 2.8 B+G.Mam nadzieję dowiedziec się ciekawych i pomocnych rzeczy.POZDRAWIAM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audib7 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam wszytskich miłośników AUDIkowcówcieszę sie że istnieje taka strona jak ta aby móc wymieniać sie informacjami do rozwiązania problemówMoje Audi to A4 Avant B7 1,9 TDI 115 KMDObre cackoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi