Periozo Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam wszystkich Periozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clickecz1 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 hej, jestem Rafał z Elbląga i kocham audi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-lex Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam, na imię mam Krzysiek. Niedawno kupiłem A6 C5 z 99 roku w kombi, silniczek to 2.4 benzyna w automacie.Mam nadzieje że autko mnie nie zawiedzie.... Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariovan Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam,właśnie kupiłem A6 C5 1,9 TDI 130 KM S-line. model 2002 rok.Teoretycznie 226 tys. km zrobione.Pożyjemy zobaczymy.Poprzednio miałem kiedyś kiedyś Wartburga.Później 2 audi mniejsze.Jedno ukradli.Drugie właśnie rozwaliłem, a że starsze to się nie opłaca robić.Na razie nie mam zamiaru zmieniać marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Łukasik Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Od tygodnia stałem się posiadaczem Audi A4 B7. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_13 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam!Nazywam sie Tomek i właśnie dzisiaj tj 11.11.11r ( magiczna data ) zakupiłem piękne Audi A4 B6 rocznik 2002.Jestem strasznie zadowolony.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archi111 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam nazywam się Artur i posiadam audi a4 B6 2002 r.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Kot Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam. Jestem nowym nabywca A4 B7 2.0 TDI. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.kaminski13 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Siemka jestem Rafał. Moje autko to A4 B6 2.0 benzynka w sedanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek-w86 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Hej nazywam się Tomekod 3 miesięcy jeżdżę audi a4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michux1 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam!Właśnie stałem się właścicielem A4 B7 Avant, dalej podtrzymuje tradycję audicy po nieudanej przygodzie z A6 z jakże cennym silnikiem 2,5TDI ;P, pozdrawiam - Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi9 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Hej mam na imię Tomek i dzisiaj zakupiłem Audi A4 B6 sedan na benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senior Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam, mam na imię Zbyszek, od dzisiaj zaczynam swoją przygodę z Audi A4 B7 sedan w benzynie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrojac Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 WitamNa imię mam JacekOd czerwca jestem posiadaczem Audi A4, B7, r. 2006. diesel 140 KM.Po raz pierwszy użytkuję auto tej marki, więc oczy mam szeroko otwarte.Liczę na przyjazne przyjęcie do grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrado Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam,Nazywam się Mateusz, wożę siebie i swoją rodzinę A4B5 z silnikiem AWX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatcom Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 witam kupilem audi a4 b7 jestem bardzo zadowolony z marki audi mam nadzieje ze w razie problemow forum okaze sie mi pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signella Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam serdecznieJestem szczęśliwą posiadaczką Audi A4 z 2002 r. Autko jest rewelacyjne Myślę, że długo będę zwolenniczką tej marki Mam nadzieję, że w razie kłopotów czy problemów (oby jak najmniej) znajdę tu pomoc:) A tym czasem pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy tej marki i do sklikania się w najbliższym czasie:)Pozdrawiamsignella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi07 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 WitamWłaśnie stałem się posiadaczem Audi A4 B6 z 2004 roku z silnikiem diesla i 116 kucami pod maskąPozdrawiam klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuzyn84 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam. Nazywam się Marcin. Kilka dni temu zostałem posiadaczem Audi A4 B7 z 2007 roku z 2 litrowym silnikiem diesla i mam nadzieję że jest to trafny wybór Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot_zabijak Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jestem Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roszadek Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tu Maciek, od niedawna mam moje pierwsze Audi: A4 B6 Avant. Jak na razie nie wiele wniose do tego forum, ale mam nadzieję, że z czasem sie to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelr23 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam Jestem Paweł i od tygodnia jeżdżę 8P 1.9 tdi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych14 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam jestem z wielkopolski moje auto to a4 b6 2002 1,8t czarna strzała sedanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantomas Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam. Jestem posiadaczem Audi A4 B7 2007 r 2.0tdi 140KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi