butek0 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam wszystkich na forum.Jutro kupuje autko A4 B6 Avant i aby cieszyć się nim bezproblemowo postanowiłem poczytać wasze forum.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Concept2 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam ,wszystkich użytkowników Audi , stałem się ostanio posiadaczem Audi A8 2,5 TDI z 2001 roku w wersji quattro,samochów ten ma zastąpić obecnie użytkowaną przeze mnie BMW 730i .Jeżeli ktoś z Was będzie ciekaw mojego zdania n/t walorów obu aut to z przyjemnościa podzielę się swoimispostrzenieniami. Życzę zadowolenia z użytkowania Waszych aut i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monolit Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 witamod kilku dni jestem szcześliwym posiadazem a4b6, witam serdecznie forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stawros Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam wszystkich. Stałem się użytkownikiem Audi a6c5 i mam nadzieje, że forum będzie mi pomocne w niektórych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan8251 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam stałem się szczęśliwym posiadaczem audi A6 C5 z 2004r, ale mam problem z kompem. Czy ktoś może podesłać instrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobi Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam wszystkich. Planuję zakup A4, dlatego się tu pojawiam. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko88a8 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) Witam jestem Marek od 2 lat jeżdże moja audi a6 2,5 w diesel i jestem bardzo pozytywnie zachwycony ty samochodem jak na razie nie zamierzam zmienić marki ale niestety moje auto ma juz 300 tys. przebiegu a te liczby mnie jakos przerażają, o samochód dbam lepiej jak o żonę wiec jest przepiękna wizualnie a mechaniczne no tu juz rozrząd do wymiany itp. itd. Pozdrawiam serdecznie i myślę ze znajdę ty pare rzeczy których potrzebuje. Edytowane 5 Lutego 2012 przez marko88a8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amazone Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 zamierzam kupić A4 b6 dlatego tu jestem, pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kannenberg Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam wszystkich.Dostałem na stan w firmie Audi A3 Sportback z 2011 r. ale niestety bez żadnych papierów (instrukcji) i język menu mam ustawiony na niemiecki. Niestety bardziej odpowiadał by mi angielski ale nie mam pojęcia jak go zmienić i szukam instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipper1986 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 witam!szukam nstrukcji do b5 przed liftem w avancie. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertol Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam mam na imię Darek ,Audi A4 silnik 1.9 TDI 115 km posiadam go od dwóch lat rok 2001 auto niezawodne polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcuses Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Cześć!Jestem Grzegorz z Tychów. Mam S8 D2 4.2 z 1998r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
der Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam. właśnie stałem się posiadaczem A4 B6 1.9 tdi 131KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legioni Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam. Właśnie stałem się posiadaczem A6 C5 i mam nadzieje , że będzie mi długo słuzył. 1,8 T to nie wyjątkowo mocny silnik ale nie po to kupiłem to autko. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protonek Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem A4 AVANT 8E TDI z 2001 roku po liftingu. Zima zaczeła doskwierać więc szukam pomocy w bolączkach auta. Lubie wiedzieć co i jak pracuje i dlatego dołączam do społeczności.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM502 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam wszystkich, posiadam Audi A2 z 2003. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirka Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam :-) Mam Audi a3 2003. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1piotr Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam Mam AUDI A4 B6 AWANT z 2003 pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.sikora Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam właśnie stałem się posiadaczem A4 B6 z 2004r. Jak się wam tam maszynka spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi:) Chciałbym sie tutaj dowiedziec pare rzeczy o tym autku, mam nadzieje że dobrze trafilem. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek8211 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam Wszystkich posiadaczy Audi, ja nabyłem Audi A8 z 2000roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro23 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam posiadam a6c5 1,9 tdi i od niedawna a4b7 1,9 tdi.Serdecznie pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gga6 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 strzałka, jestem GoGoA6C6 2006 3000 Avant q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9111 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam,Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 Avant S-line 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milon3 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam.Od tygodnia jestem posiadaczem A4 Avant 1.9 tdi.Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi