Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.Jeżdże audi a4 avant z 2005 roku silnik 2,0 tdi 140km.Pozdrawiam wszystkich miłosników marki AUDI ;)

Opublikowano

witam, zawitalem tutaj po ksiazke do a3 choc mam nadzieje ze znajde tu rowniez duzo pozytecznych informacji

pozdro

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.Stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 z 2005 roku i potrzebuję do niej instrukcję najlepiej w języku polskim. Z góry serdecznie dziękuję.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Tomasz i jestem posiadaczem Audi A3 z 2004 roku. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich urzytkowników tej marki. Aktualnie posiadam audi a6 c5 1.9 tdi przevbywam za granicami polski

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam nazywam sie Marcin posiadam Audi a6 c5. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam na imie Rafal od wczoraj posiaedam audi a6c5 z silniczkiem o pojemnosci 4.2 POZDRAWIAM

Opublikowano

Witam Serdecznie Wszystkich,

Jestem Darek z Katowic, od kilku dni jestem posiadaczem A4 B6 AVF. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam nazywam sie Dawid,

Mam Audi A3 1.8 T 180KM z 2001 roku;p

Z przykroscia rozstalem sie z moja beta e39 i przesiadlem sie na audi ale sercem dalej jestem przy bmw;D

Pozdrawiam