vtekm519 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 hej, jestem mam nadzieję zostać w najbliższym czasie zostać szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 2.0 TFSI quattro. Szukam jak najwięcej informacji na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadziula78 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam wszystkich uzytkowników. Od kilku dni stałem sie szcześliwym posiadaczem Adudi A4 Avant z 2006 Sliczne autko tylko brak mi 2 rzeczy na obecna chwile. Piersza to instrukcja obsługi w jezyku Polski - podobno jest na forum ale nie moge jej ściągnąć - moze ktoś pomozeDruga rzecz to zastanawiam sie czy nie podnieść troche mocy z 140 ( slilnik 2,0 TDI ) - powiedzcie co o tym myslicie ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derekk Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem audi A3 1.6 2002r z Wrocławia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 czesc jestem kinga.posiadam a4 b6 130 z 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawciu Klimowicz Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam. Jestem posiadaczem audi a4 b7 2005 r pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balonowa Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam,Mam na imie Marcin mieszkam w Warszawieuzytkuje A4 B6 od roku... i caly czas poznaje to auto...mam nadzieje ze bedac na forum poglebie swoja wiedze pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkrystian Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 cześć, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8lackJack Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam Wszystkich Mam na imię Damian i jestem przeszczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5 1.9 TDI 130 KMPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio60 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam.To mój powitalny post na tym forum. Na imię mam Zdzisław mieszkam w Tczewie. Mam A4 z motorem 2.0 na który wielu użytkowników narzeka, ale ja na razie nie mam takich kłopotów. Auto użytkuję ponad rok i oleju zużywa mi około 0,8 litra na 10 000 km. Jak ktoś chce trochę info o tym silniku to proszę dać znać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbrz Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam,Mam na imię Zbyszek.Mieszkam w Bydgoszczy.Od 3 lat jeżdżę A4 B6 1.6 sedan z 2002 r.Interesuję sie diagnostyką komputerową VAG-COM.Pozdrawiam moderatorów i użytkowników frorum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam665 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 WitamMam na imię Adam, planuję zakup Audi A4, więc zarejestrowałem się na Forum, gdyż chciałbym skorzystać z uprzejmości i doświadczenia Forumowiczów, którzy już użytkują tę markę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela8167 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 witam mam na imię Darek, posiadam Audi A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aim73 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam, właśnie zostałem posiadaczem Audi A4 B6 2.5 TDI quattro avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryss80 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam. Nazywam sie Grzegorz. Od dzis posiadam audi a4 b7 2005 rok. Sliczny ciemno grafitowy dieselek Mam nadzieje ze wsio bedzie z nim wporzadku a jesli cos bedzie trzeba to na tym forum bede mial wsparcie. pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur# Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam mam na imię Artur posiadam audi a 3 P8 sportback w dieselku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-d Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 witam serdecznie, jestem Mariusz od trzech lat jeżdze audi a3, 1.9 tdi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas142 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Cześć,Jestem Tomek i od niedawna zaliczam sie do (mam nadzieje) szczęśliwych posiadaczy Audi A4 Avant 1.9 TDI. Na codzień mieszkam i pracuje w KrakowiePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo_81 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Cześć,Jestem Mateusz, wczoraj kupiłem moją A6 Q tiptronic TDI, posiadam także A4 2.5 TDI,Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buli123451 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam serdecznie niedawno zakupiłem sobie Audi a 4 b6 i od wczoraj świeci mi dziwna kontrolka ma ktoś znaczenie kontrolek ? albo Instrukcję obsługi bo ja takowej nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian82 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów - sebastian82 od kilku dni jezdze A3 tdi Edytowane 29 Lutego 2012 przez sebastian82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo.leczna Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam , Nazywam się Grzesiek i mieszkam na dzikim wschodzie Polski Pare dni temu stałem się właścicielem A4 B7 z 2007r w kombi. Przeczesuję teraz internet w celu pogłębienia wiedzy na temat tego auta. Mam nadzieję , że owa strona wiele mi pomoże . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmiczny_Ninja Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A wiec, mam na imię Marcin i mieszkam w Wielkiej Brytanii i mam 16 lat (17 w Październiku), iż jest tu inne prawo mogę zdawać swój test praktyczny i teoretyczny 3 miesiące przed moimi urodzinami. Zarejestrowałem się by poznać się trochę na marce Audi. Mam zamiar sobie kupić na sam początek Audi A3 , większość znajomych śmieję się z tego, nawet ci starsi co gó*no maja - ani rowera, ani skutera. A ja mam ! - Peugeot Speedfight 2 70cc . Mimo tego nie obchodzi mnie to co kto o mnie myśli. Dziękuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselGKS Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 SiemaOd kilku dni jeżdzę Audi a4 B7 z 2006r. Silnik 1.8T.Mam nadzieję ze dowiem sie czegoś ciekawego na waszym forum:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek986 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam nazywam się Artur.Aktualnie od kilku dni posiadam Audi A4 B6 w 1.9 TDiJednak wcześniej przez 4 lata jeździłem A4 B5 FLOd zawsze jestem fanem marki AUDI i chyba mi się to nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzordz58 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam wszystkich, od niedawna jestem wlascicielem Audi a4 b7, rejestracja na tym forum chcialbym postawic kropke nad i. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi