Brydzia Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 witamjestem Brydzia - szczesliwy posiadacz Audi A6 C5 1998 1.9 TDIzakochana w nim od pierwszych przejechanych kilometrowpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teoktyt Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam serdecznie .pierwszye moje auto to ford i gdy kupiłem sobie audi 100 to powiedziałem że już nigdy więcej farda, teraz mam audi A6 sedan i nie chce nic więcej,pozdrawiam teoktyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
small23 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam,Mam na imię Wojtek i jestem od niedawna posiadaczem Audi A4 B7Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 witam jeżdżę audi 14 b6 1,9 130 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaej Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam,Karolina, audi a3 diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynio59 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam, nazywam się Zbyszek i jestem z Gdańska. Juz chyba ponad 10 lat jestem wielbicielem tej marki. Mam Audi A4, jest to już moje kolejne Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perlikp Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Cześć Wszystkim!!!Mam na imię Piotrek i jeżdżę od roku Audi A3 z 2002r. 1.9 TDI 101 KM. Obecnie pracuję i mieszkam w Warszawie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veber66 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 WitamMam na imię Jacek, jeżdżę A2 1,4 z LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gssk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam. Mówcie mi po prostu gssk.Mam Audi A4 Avant B5 model 2000. Silnik 1.9 TDI, napęd quattro. Trochę już z nim przejeździłem, więc co nieco wiem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saintos Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 CzescWczesniej Audi 80 B4, teraz A4 B7 avant 140KM i jestem super zadowolony! Czasami przydaloby sie troske wiecej KM ale przed wirusem pasowaloby hamulce podrasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aristo Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam. Jestem Janek z Kalisza.Dopiero zaczynam użytkować Audi A3 diesel 90 KM. Mam nadzieję że wymiana doświadczeń będzie owocna.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichychy Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam!Mam na imie Damian i od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 2003r Triptronic Z "sedanowa buda" XD I jako nowy uzytkownik chce poglebic wiedze na temat tej maszynki ;DLat 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrin Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam, jestem Wojtek.Aktualnie mam A3 8l. Jestem z okolic Kielc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1234 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam się z WamiRychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c18ziolo Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam,kupiłem właśnie Audi A4 B7 Avant 3.0 233KM quattro i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o tym samochodzie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikry Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 witampozdrawiam wszystkichjestem Piotrod lat w moim garazu parkuje AUDIi tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Sitarz Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam, Mateusz z tej strony! Jeszcze nie jeżdżę AUDI ale właśnie po to tu jestemAUDI chciałem mieć zawsze więc trochę poczytam dowiem się co i jak i do dziełaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radecki80 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam wszystkichMam na imię RadekMoje autko to: A4, B6, 1,9TDI,2004, AvantPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianM75 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19mario83 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam Wszystkich Fanów Audi!!Mam na imie Mariuszposiadam Audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1985 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Przemek się kłania od 1,5 roku jeżdze audi a4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaił Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam wszystkich!Pozdrowienia od MichałaAudi A3 1.9 tdi 8PCZARNA ŚLICZNOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Żelazny Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam nazywam Rafalod 4 lat jezdze audi A4 B6 Avant w dieselkuPracuje w firmie zajmująca się legalizacją tachografówmam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecejpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus89 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam, moje imie Tomaszod niedawna jestem posiadaczem AUDI A4 avant B6 1.9 tdi 130 kmpozdrawiam wszystkich audi-maniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Piwowarski Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam! Mam na imie Grzesiek i przymierzam sie do zakupu B6 sedan z podstawowym silnikiem benzynowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi