rollo_tomasi Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam kolegów! Tomek Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DylaN Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) Witam sympatyków Audi. Mam na imię Jacek i jestem posiadaczem audi a4 b6 1,9 tdi. Obecnie mieszkam w UK Edytowane 7 Marca 2012 przez DylaN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedzx Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam, wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu74 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam. jestem Darek kiedyś była 80-tka a dziś A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzozef123 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 siemaciewlasnie kupuje a3 z 2004 roku i chce co nie co o niej sie dowiedziec a jak juz ją kupie mam nadzieje ze dobrze sie nam bedzie współpracować.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior83 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam.Mam na imię Krzysiek mieszkam w REDZIE koło Gdyni.Od miesiąca jeżdżę AUDI A4 Avant z 2002 roku 2.5 TDI 163KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1977 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 WitamNa imię mam Przemek. Jestem z Zielonej Góry, na codzień przemieszczam się AUDI A6 (Avant) - rok 2001Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j171169 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wita Was Jaro . Jeżdzę Audi A4 model B7 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoniasty Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam. Maciek, lat 25. Od niedawna szczęśliwy posiadacz audi a4 b6 1.9TDI 130KM 2001r. Do zobaczenia na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiduch Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam. Właśnie kupiłem A4 B6 Avant w dieselku . jestem z lubuskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Toma Bury Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam mam na imie Tomek, jezdze Audi a4b6 1.9 tdi. Mam dwadziescia lat, i rok temu skonczylem Technikum Budowlane, aktualnie pracuje w branzy, tak wiec jesli ktos potrzebuje rady to moze smialo walic na pw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario225 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam wszystkich mam już siódme AUDI z kolei i nigdy niekupie innego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawek Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam jestem Artur,Właśnie zakupiłem Audi A4 B6 1,8t i chce się dowiedzieć o nim jak najwięcej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilk89 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Siemka jestem EmilMam a4 b6 1.8t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary61 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomasz Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 witam po długich namysłach w kwestii wyboru czy amerykancki dodge ram czy może jednak coś bardziej do jazdy padło na niebieskie a4 s-line w sedanie z 2005 r silniczek skromniutki jak na konkurenta dodga bo tylko 1,8T ale za to 194 koniki fachowcy z niego wycisneli mam nadzieje że będzie sie nam miło współpracować choć drażni mnie jak gada do mnie po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ew89cia Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam,Mam na imię Ewa. Audi jeżdzę od 2 dni, A4 B6. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tremir Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 WitamZakupiłem Audi A4 1,9TDI QUATTRO rocznik 2004 i jest super.Pozdrawiem wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman1965 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Bardzo miło mi powitać wszystkich użytkowników.Mam na imie Roman, od niedawna jestem użytkownikiem Audi A4 B6 1.9 TDI 130. 2002 r.Jestem bardzo zadowolony z zakupionego samochodu, nie będe opisywał zalet w/w auta bo wszyscy dobrze je znają.Mam nadzieje , że będzie spisywał sie bez zarzutu, lecz gdyby nie daj Boże coś, to po to jest to forum, prawda.Pozdrawiam wszystkich, i życzę szerokości.Roman W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajcy Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nowy Sącz Wita;)Własnie stałem się posiadaczem swojej pierwszej A4 b7, wczesniej jeździłem a3, dlatego teraz postanowiłem zakupić samochod tego samego producenta;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madmaxer Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witajcie,jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 Avant 1.9TDI (130km) od 2 lat. Powiększam tym samym grono forumowiczów i do zobaczenia na zlotach.Pzdr. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) WitamWszystkich jestem tutaj nowy nie dawno kupiłem sobie Audi i mam nadzieje że pomożecie mi troche z nim Pozdrawiam Edytowane 11 Marca 2012 przez Trek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Vel Tasio Taser Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 witam mam audi a4 tdi 2,o 140 kucykow , super autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropek13 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 witam! mam na imię Krzysztof jestem z Nowego Sącza. Od 2 lat jestem właścicielem AUDI A 3 1.9 TDI 110KM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--drz-- Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam wszystkich na forum. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi