Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jestem z małej miejscowości :) własnie kupiłem swoje pierwsze audi a4 b6 i szukam więcej informacji na temat auta...

pozdrawiam :)

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam mam na imie robert od miesiąca śmigam audi a4 b7 w diselku i jestem strażakiem
Opublikowano

Witam wszystkich !!!!

Mam na imie Adam lat 37

Mieszkam w mieśćinie Starogard Gdański woj. pomorskie

od paru dni jestem użytkownikiem Audi A4 B6 avant :)

Opublikowano

Witam :)

od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej A3 w benzynie z silnikiem 1.6 :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam,

od paru tygodni jestem posiadaczem swojego pierwszego Audi, A4 B6, 2004, 1.9 TDI, 130 KM, AVF.

W każdej wolnej chwili poznaje ten samochód i szperam wszędzie tam gdzie tylko można rękę wsadzić ;)

Chętnie będę się dzielił z Wami swoimi uwagami oraz spostrzeżeniami biorą pod uwagę swoje doświadczenie z poprzedniej marki jaką był MB.

Pozdrawiam,

lahimr

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Kupłem audi A4 B6 i zarejestrowałem się na forum z nadzieją pogłębiania wiedzy na temat mojego samochodu. Pozdrawiam!

Nabiboss

Opublikowano

Wiam

Od kilku dni jestem posiadaczem A3 2.0 tdi rok 2008 i mam nadzje że dzieki wam pogłebie wiedze na temat użytkowania tego samochodu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Mam na imię Kuba. Jestem posiadaczem Audi a3 8p 2.0tdi 140km. Super autko :)

Opublikowano

Witam

Mam na imie Darek , stałem sie posiadaczem Audi A4 rocznik 2006... pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam. Jestem Szymon. Okolice Goleniowa. Jeżdżę Audi A4 B6 130 KM rocznik 2001 w sedanie. Jeżeli będe mógł pomóc w jakiś sprawach to chętnie napiszę :) kilka napraw już uskuteczniłem w swoim autku więc mogę się podzielić wiedzą :) Pozdrawiam Wszystkich :D

Opublikowano

Witam. Mam na imię Mateusz w rodzinie mamy Audi A4 B5 1.8T Avant . Obecnie jeździć jeszcze nie mogę ale już w maju wyruszam na ulice : )

Opublikowano

Witam wszystkich wielbicieli Audi!

Mam na imię Marcin i posiadam Audi A3 2005r.

Liczę na to, że stanie się to moje ulubione forum i będę tu częstym gościem.

Mieszkam w Łodzi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów!

Od 3 miesięcy jeżdżę Audi A4 B7 Avant 1.9 TDI 116 KM.

To dopiero początek mojej przygody z Audi, więc pewnie będę częstym gościem na tym forum.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4. Zakupione auto posiada jeszcze niestety kilka wad, nad którymi pracuje :) Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy samochodu marki Audi.

Blisko 10 lat posiadam audi 80 115kM 91r.(mało awaryjny)

Mieszkam i pracuje w Trójmieśći.A do tego jestem miłośnikiem

kotów.