pawelll Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 witamod miesiaca jestem posiadaczem audi a6 c4mam nadzieje ze bede mogl tu z pomoca innych uzytkownikow nabyc wiedze o audii )pozdrawiamPawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trend Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam a ja mam też już swoją a6 c5 i już naprawiam (wtryski , antena gps ,zamek drzwi,manszety przegubów,kąt wtrysku,)ale dam radę serdecznie pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wylah Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Od niedawna jeżdżę Audi A8 i A6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan_k Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich:)Mam na imię SzczepanMoje pierwsze Audi... A4 B6 1.9 TDI AVF 130KMpozdrawiam Wszystkich i życzeę Wesołych Świąt Wielkanocnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio1 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam serdecznie,Nazywam się Wiktor, mieszkam w okolicach Wrocławia, poruszam się zacnym autkiem jakim jest Audi 100 S4, obecnie mam 320KM, niestety wykres robiony na dziurawym dolocie, po ogarnięciu tego powinno być sporo więcej. Auto jest po grubszych modach, ale to nie ten dział na opisy Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master212 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam nazywam Radekod roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku.Mam nadzieję że będę wsparciem dla wszystkich a Wy dla mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gliku86 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 czesc wszystkim poruszam sie po warszawie audi a4 b7 kombi 2.0 TDI pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4tom80 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 witam z jaworznaA4 98 AFN sedanikpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter_17 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam.Marcin z Warszawy, mam nadzieję, że już niedługo szczęśliwy posiadacz a4 b6 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam, nazywam się Grzesiek. Obecnie posiadam audi a6 z 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
androm Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam, nazywam się Romek. Śmigam audi a4 z 07' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreol Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nazywam się Andrzej, witam forumowiczów - poszukuje instrukcji audi a4 b7 po Polskucałą dokumentacje mam w języku niemieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam. Jestem Zbych. Zarejestrowałem się tutaj ponieważ, tak jak kolega wyżej napisał i ja również poszukuję instrukcji do a4 b7 po Polsku.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_s Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Cześć, jestem Maciek. Jestem posiadaczem Audi A4 B6 z 2004 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madey1992 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Czesc, jestem dawid i jestem szczesliwym posiadaczem audi a3 8p 2003 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali74 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam. Mam na imię Paweł jestem posiadaczem Audi A7 3,0 l diesel i od 20 lat prawie cały czas z małymi przerwami mykam Audicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz6163 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 witam nazywam się Mateusz i jeżdże Audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz6163 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 witam nazywam się Mateusz i jeżdże Audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trebron Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam wszystkich,nazywam się Norbert i od niedawna jeżdżę audi A4 B7 Avant.Przy okazji i z okazji świąt wielkanocnych składam wszyskim spokojnych świąt oraz mokrego dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arysto Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam wszystkich!Niedawno stałem się posiadaczem B7 Avant 1.9TDI - jestem zadowolony z wyboru, nigdy wcześniej nie jeździłem Audi, a teraz szukam informacji na temat tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorek1977 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczow. Nazywam sie Grzegorz. Posiadam AUDI A4 AVANT 2006. Pozdrawiam i Wesołych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekwrc Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witamposiadam audi A4 B7 avant quattro 2.0 tdi 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmar Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam,Nazywam sie Artur i mam A4 AWX z 2002 roku.Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setlers Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam.Jestem posiadaczem Audi A4 od tygodnia. Benzyna 2,0 l z 2001 roku. Mam nadzieję że dzięki temu forum dowiem się dużo rzeczy o swoim samochodziesetlers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_WAW Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam,od poniedziałku jestem posiadaczem A4 Avant z grudnia 2006 roku, 1.9TDI. Właśnie oswajam się z tym samochodem, szczególnie że przesiadłem się z Opla Astry II Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi