Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

od miesiaca jestem posiadaczem audi a6 c4

mam nadzieje ze bede mogl tu z pomoca innych uzytkownikow nabyc wiedze o audii :))

pozdrawiam

Pawel

Opublikowano

Witam a ja mam też już swoją a6 c5 i już naprawiam :) (wtryski , antena gps ,zamek drzwi,manszety przegubów,kąt wtrysku,)

ale dam radę

serdecznie pozdrawiam

Darek

Opublikowano

Witam Wszystkich:)

Mam na imię Szczepan

Moje pierwsze Audi... A4 B6 1.9 TDI AVF 130KM

pozdrawiam Wszystkich i życzeę Wesołych Świąt Wielkanocnych:)

Opublikowano

Witam serdecznie,

Nazywam się Wiktor, mieszkam w okolicach Wrocławia, poruszam się zacnym autkiem jakim jest Audi 100 S4, obecnie mam 320KM, niestety wykres robiony na dziurawym dolocie, po ogarnięciu tego powinno być sporo więcej. Auto jest po grubszych modach, ale to nie ten dział na opisy :)

Pozdrawiam forumowiczów

Opublikowano

Witam nazywam Radek

od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku.Mam nadzieję że będę wsparciem dla wszystkich a Wy dla mnie. Pozdrawiam

Opublikowano

nazywam się Andrzej, witam forumowiczów - poszukuje instrukcji audi a4 b7 po Polsku

całą dokumentacje mam w języku niemieckim

Opublikowano

Witam. Jestem Zbych. Zarejestrowałem się tutaj ponieważ, tak jak kolega wyżej napisał i ja również poszukuję instrukcji do a4 b7 po Polsku.

Pozdrawiam!

Opublikowano
Witam. Mam na imię Paweł jestem posiadaczem Audi A7 3,0 l diesel i od 20 lat prawie cały czas z małymi przerwami mykam Audicami.
Opublikowano

Witam wszystkich,

nazywam się Norbert i od niedawna jeżdżę audi A4 B7 Avant.

Przy okazji i z okazji świąt wielkanocnych składam wszyskim spokojnych świąt oraz mokrego dyngusa.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Niedawno stałem się posiadaczem B7 Avant 1.9TDI - jestem zadowolony z wyboru, nigdy wcześniej nie jeździłem Audi, a teraz szukam informacji na temat tego modelu.

Opublikowano

Witam.

Jestem posiadaczem Audi A4 od tygodnia. Benzyna 2,0 l z 2001 roku. Mam nadzieję że dzięki temu forum dowiem się dużo rzeczy o swoim samochodzie

setlers

Opublikowano

Witam,

od poniedziałku jestem posiadaczem A4 Avant z grudnia 2006 roku, 1.9TDI. Właśnie oswajam się z tym samochodem, szczególnie że przesiadłem się z Opla Astry II :)

Pozdrawiam!