vajcha Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam WszystkichOto moja historia związana z marką Audi:80 B4 '94 2.8 quattro z której przesiadłem się do A6 '02 C5 2.7 biturbo quattro, nowym nabytkiem jest S4 '04 B6 4.2 quattro.Mam nadzieję, że znajdę tu wiele przydatnych porad i sam będę się starał pomagać swoim doświadczeniem.Pozdrawiam Użytkowników i Adminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommekx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJa Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam Jestem Jacek. Audi 80, 2.0, benzyna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1057 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 witam proszę o dobrą współpracę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo998998 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Suszek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam serdecznie wszystkich fanów marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiulech Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 witam mam na imie krzysiek od niedawna jezdze audi a6 c6 super auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misz40 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. bdę posiadaczem Audi A4 B5 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteq Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam wszystkich,od niedawna jestem właścicielem A4 Avant B6 '04 1,9 TDI 116 ps. Miło Mi dołączyć do klubu. Szerokości for All. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B7 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam kolegów audików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozmenn1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 witam serdecznie !!od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem A4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol99 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam. Jestem Piotrek. Jestem szczęśliwym posiadaczem autka jedynej słusznej marki Audi, model A4 B6 Avant Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar_sosna Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam z tej strony Bartek jeżdzę A4 b7 i A3 1998 . Jestem bardzo zadowolony z swoich AUDIC XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregovskee Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Kłaniam w przywitaniu wszystkim!Audi A4 B7 już puka do drzwi (mam nadzieję że uda się sfinalizować zakup niedługo)Jako laik-czterdziestolatek proszę o wyrozumiałość jeśli zdarzy mi się spytać o oczywistą oczywistośćPozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabab Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 witajcie wszyscy. nazywam się jakub.od dwóch tygodni jestem posiadaczem pięcioletniej audi a3 1,9tdi.jak na razie spisuję się świetnie, a jazda to czysta przyjemność.oby tak dalej. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skylab Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam, jestem Łukasz.Mam od trzech lat A3 Sportback w dieselku.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saimon Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam, Szymon z Wrocławia, od niedawna A4 B6 1.9 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin0077 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 witam Mariusz mam Audi A4 B6 2004 1,9 tdi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekwozny Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Wojtek mężczyzna chełmno Audi A4 avant disel 2.5 tdi 163km kombi, automat pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siemka, mam na imie MarcinTrochę glupi nick ale nie wpadalo mi nic innego do głowy co byloby jeszcze nie zajęte.Aktualnie A8 w dieselku ale niestety nie moje, oddane pod opiekę na pewien czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu1983 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam wszystkich,Jestem Krzysiek i od dwóch lat jedżdżę audi a4 sedan 1,9 tdi z 2002 roku. Pozdrawiam wszystkich miłośników AUDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack_lu Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam,Jacek swieży posiadacz Audi A4 Avant 3.0 Tiptronic z 2002 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syrial Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wiatm,Bartek, od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 B7 2.0 TDIPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy2o Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy2o Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 siema robert z tej strony,jestem posiadaczem audi a6 c5 2.0 avant z 2003r pozdro dla wszystkich maniakow audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi