Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako nowy posiadacz A4 B6 1.8t stałem się również nowym użytkownikiem tego forum :)

Pozdrawiam, Bartek.

Opublikowano

Witam.

Rafi, audi a4 b6 2.0 - mam od 5 dni:D. super samochód.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie

Jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant z 2005r.

Pozdrawiam

Mirek

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem nowym uzytkownikiem A4 Avant 2.0 2007. Auto sprowadzone z niemiec. Poszukuje informacji o tym modelu, głównie o Audi Navigationssystem BNS 5.0 do której gdziś zapodziała się płyta CD.

Opublikowano

Witam

Jestem Jarek

W najblizszym czasie planuje zakup Audi A4 B6 i mam nadzieje ze zyskam na forum pomoc a pozniej i ja sam bede pomcny uzytkownikom marki Audi :)

Opublikowano

Siema, jestem Mateusz i od wczorajszego dnia jeżdzę Audi A4 S-Line, z 2005r. Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi.

Opublikowano

witam wszystkich mam skromna A4 zarejestrowalem sie po to aby zasiegnac porad i cos tam przy niej pogrzebac pozdrawiam i licze na owocna wspolprace

Opublikowano

czesc, mam na imie adrian, niedawno nabyłem A4 b7 Avant 1.8T quatro.

Opublikowano

Pozdrowienia z Dublina - Audi a3 sportback 2008 (model z migaczami w lusterkach) :)

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam na imie Tomasz i jestem szczesliwym posiadaczem audi a4b5.

Opublikowano

Witam! Nazywam się Krzysztof pochodzę z Białegostoku.

Aktualnie jeżdżę AUDI A4 2.0 TDI 140 KM kod silnika BLB (prawdopodobnie nie udany)

Zamierzam wzbogacać swoją wiedzę korzystając z informacji tu zawartych oraz pomocy forumowiczów:)

Opublikowano

egoonn wita wszystkich :D

mieszkam aktualnie w Eire , jestem posiadaczem 4 kolek w benzynce

Opublikowano

Witam mam na imię Marek i od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.9 TD