Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Darek , poruszam sie Audi A4 b6 1,9 TDI (avf) od 3 lat , jestem ze śląska a dokładnie z Rybnika , pracuje jako górnik , pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum

Tomek z UK

Planuję zakup w najbliższym misiącu A4 B61.9 TDi 6sp Pd 130 lub B7 1.9TDi 116

szukam opinii na temat obu modeli

Opublikowano

Witam Wszystkich! Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A4 Avant w TDI. Mam nadzieję, że dostęp do tego forum uprzyjemni mi użytkowanie tego samochodu,

Opublikowano

Witam. Od miesiaca jestem posiadaczem audi 2001 1.6. To byl dobry wybór. Oby tak dalej. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Mam nadzieje ze znajde tu czego potrzebuje ;) za pomoca opcji szukaj i bede pisal jak najmniej, bo moje Audi musi byc bezawaryjne ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam

Jestem Łukasz, jeżdżę AUDI a4 b6 1.9 tdi avant quattro. Autko jest niezawodne i oby tak dalej :)

Pozdrowienia dla wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich,

mam na imię Paweł, audi jeżdżę od dwóch tygodni. Fascynacja autem doprowadziła do chęci dołączenia do społeczności interesującej się marką (google).

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Właśnie nabyłem moje pierwsze Audi. Padło na A4 z 1999, kombi, 1.9 TDI. Póki co, wrażenie super!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich użytkowników marki Audi A4. Mam na imie Jacek jestem z Kłodzka i właśnie stałem sie posiadaczem Audi A4 B6 2002r
Opublikowano

Witam serdecznie użytkowniczki i użytkowników czterech kółek :D

Opublikowano

Witam.

Właśnie trafiłem w sieci na Wasze forum i chetnie się przyłączę.

Już od paru lat posiadam A4 B7, także posiadam już niewielką wiedzę na temat tego auta, którą chętnie się podzielę z potrzebującymi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich jezdze od 4-lat A6 C5 2.4 benzyna jesli macie jakies pytania odnosnie tego autka Pytajcie