lecho Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 siema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychu Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 kszychuaudi a4 2003 1.9 tdi od roku w moim posiadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makthedon Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 WitamUzytkownik audi a4 b6 avant od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz S-Line Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam, właśnie zaczynam swoją przygodę z Audi - zobaczymy jak będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkiszuk Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 WitamMam na imię Janek, Audi A4 B6 posiadam od 2 tygodni- jest z 2003 roku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackson Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam,A4 Avant 2002 1.6Pozdro dla wszystkich fanów Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti_2000 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 WitamAudi A6 C5 AVANT 1.9TDI 115KM 2001pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek255 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam jestem Darek , poruszam sie Audi A4 b6 1,9 TDI (avf) od 3 lat , jestem ze śląska a dokładnie z Rybnika , pracuje jako górnik , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymitu2008 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam wszystkich użytkowników forumTomek z UKPlanuję zakup w najbliższym misiącu A4 B61.9 TDi 6sp Pd 130 lub B7 1.9TDi 116szukam opinii na temat obu modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huylekhanh Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam Wszystkich! Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A4 Avant w TDI. Mam nadzieję, że dostęp do tego forum uprzyjemni mi użytkowanie tego samochodu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Marciniak Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam Sławek PL Audi A4 B6 1.8 T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziulovers Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam , właśnie kupiłem A4B7 2.0 tfsi , mam nadzieje że to forum pomoze mi w użytkowaniu tej [pięknej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manekm7 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam. Od miesiaca jestem posiadaczem audi 2001 1.6. To byl dobry wybór. Oby tak dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaker Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam,Mam nadzieje ze znajde tu czego potrzebuje za pomoca opcji szukaj i bede pisal jak najmniej, bo moje Audi musi byc bezawaryjne Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redrider13 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 WitamJestem Łukasz, jeżdżę AUDI a4 b6 1.9 tdi avant quattro. Autko jest niezawodne i oby tak dalej Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecz0 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam klubowiczów i koneserów audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
87pawel Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam wszystkich,mam na imię Paweł, audi jeżdżę od dwóch tygodni. Fascynacja autem doprowadziła do chęci dołączenia do społeczności interesującej się marką (google).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek 80 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 siemka jestem Mrek jeżdżę AUDI A4 B7 z 2007 roku pochodzę z woj.podlaskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyler85 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam Wszystkich!Właśnie nabyłem moje pierwsze Audi. Padło na A4 z 1999, kombi, 1.9 TDI. Póki co, wrażenie super!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny488 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam wszystkich użytkowników marki Audi A4. Mam na imie Jacek jestem z Kłodzka i właśnie stałem sie posiadaczem Audi A4 B6 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icek1975 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam!Pozdrawiam wszystkich użytkowników marki Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holek Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam,Audi a4 B6 1,9tdi AVF 2004.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uho Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam serdecznie użytkowniczki i użytkowników czterech kółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogi Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam.Właśnie trafiłem w sieci na Wasze forum i chetnie się przyłączę.Już od paru lat posiadam A4 B7, także posiadam już niewielką wiedzę na temat tego auta, którą chętnie się podzielę z potrzebującymi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaie Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich jezdze od 4-lat A6 C5 2.4 benzyna jesli macie jakies pytania odnosnie tego autka Pytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi