marony Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam mam na imię Marek. Od dwóch dni jeżdżę audi A4B6 w Sedanie (benzynka) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semenek Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam serdecznie,Jestem z podkarpacia, marka Audi towarzyszy mi od kilku lat i nie mam zamiaru tego zmieniać :-)Mam nadzieję że forum pozwoli mi znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.PozdrawiameM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudo Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witami pozdrawiam wszystkich forumowiczuch i mam nadzieję że choc jeszcze nie mam auta marki audi to juz niedługo sie to zmienipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleq Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam wczoraj nabyłem pierwsze w życiu Audi mam nadzieje ze jak najmniej problemów bede tutaj rozwiązywał xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguś Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam użytkowników Audi . Mam na imię Bogdan i od miesiąca jestem właścicielem Audi A4 B6 rocznik 2007. Mam nadzieję , że dzięki waszemu doświadczeniu sam będę mógł odpowiednio ekspoloatować swoje autko . Serdecznie pozdrawawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pharrelloony Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam..jestem Paweł i od niedawna posiadam audi a3 i jestem bardzo zadowoliny z tego zakupu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbbpl Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam Wszystkich,Fajnie że można skorzystać z takiego forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Wroński Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Paweł jeżdżę Audi A3 8p 2003r.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavka01 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Nazywam się Paweł. Dopiero kupiłem Audi A6 C5 2,4 silnik BDV 170 KM + LPG. Na razie rewelacja zarówno komfort jak i wszystko związane z silnikiem (przyspieszenie, kultura pracy, itp.), pomimo, że ma droby problem z cieknącym spryskiwaczem reflektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavka01 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich jezdze od 4-lat A6 C5 2.4 benzyna jesli macie jakies pytania odnosnie tego autka PytajcieJestem nowym użytkownikiem tego autka (2,4 benzyna + LPG 170 KM silnik BDV) ale mam problem z cieknącym spryskiwaczem reflektora - chcę go wymienić. Znalazłem na różnych aukcjach ale nie jestem pewien czy pasują do tego modelu (np. 8D0 955 101) - w opisie modeli, w których taką się stosuje nie posiadanego przeze mnie. Proszę o pomoc (gdzie mogę w miarę tanio kupić ?) i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasor Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam!Jestem Łukasz i zarejestrowałem się na forum bo mam problem z Audi A2.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppiotr Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam, jeżdźę audi od dwóch lat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiwo Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam, jestem ze śląska i właśnie nabyłem audi a4 b6. Mam nadziję, że odnajdę tu wiele przydatnych informacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkle Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam,Posiadam audi a4 b7 rok 2007 1.9 tdi i nie poiadam wskaźnika średniego spalania a jest mi to niezbędnę ponieważ moje audi posiada DPF. Jeżeli ktoś z was ma doświadczenie w tej kwestii to bardzo proszę o pomoc.PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domia4b6 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 WITAM SERDECZNIE,JESTEM POSIADACZKĄ AUDI A4 AVANT Z 2002R. CHĘTNIE SKORZYSTAM ZE WSZYSTKICH PODPOWIEDZI ZWIĄZANYCH Z MOIM AUTKIEM. POZDRAWIAMWSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!!!DOMINIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@ti Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Cześć. Jesem Mateusz posiadam allorad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKropkiTrzy Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 cześć,jestem Anitajeżdżę A4 Avant, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgalka Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam mam na imię Pol,mieszkam w Polsce,poszukuje ciekawostek na temat mojej audi a4 b6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyn30 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) jest Edytowane 13 Listopada 2016 przez krzyn30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrala Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam wszytskich i pozdrawiam z Kalisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
movik Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Jestem Paweł, jeżdżę Audi a4 b7 2008r., Avant. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rupert88 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Siemka. mam na imie Rafałaudi a4 b6 kombi1.9 tdi 115 KMpozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaanaaa5 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam!Mam na imię Ania, jestem z Krakowa, zamierzam kupic Audi a6 c5 Allroad ;DPozdrawiam Wszystkich forumowiczów i maniaków Audi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekss3 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 WitamMam na imię Tomek .Jeżdżę A6 C5 Avant 2,8 z 1998 roku.Pomykam głównie po Śląsku cieszyńskim.Pozdrawiam wszystkich Audi-maniakówTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopoda76 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam Roman z tej strony mam Audi a4 1.9 tdi 2002 i myżle że te forum bedzie mi pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi