Myszka4CG Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witajcie:)Moje autko kupiłam 3 dni temu. Audi A4 B6 2,5 TDI.Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pust Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam.Mam na imię Ewelina i od tygodnia jestem w posiadaniu audi A4 3,0 TDI. Z forum chcę się dowiedzieć czegoś ciekawego o tym aucie pozdrawiam forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casta Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam,Kuba - Leszno WLKP Posiadam Audi A3 sportback 2007 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy086 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam jestem Piotrek i od wczoraj jestem szczęsliwym posiadaczem audi A4 B7 1.9 tdi 2005r. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro100adam Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 czesc wszystkim .nazywam się franki, od roku jestem posiadaczem Audi A4 quattro 2.8 z 1998 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Cześć,Jestem Krzysiek i wlasnie szukam instrukcji do mojego A4 b6 quattro z 2002 roku.Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAROSLAW Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich fanów marki AUDI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubiel Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 SiemaJestem Łukasz, od wczoraj szczęśliwy posiadacz A4 B5 AVANT 1.8TURBO :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopp Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebmro Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam wszystkich, niedawno stałem się posiadaczem Audi A4 B6 Avant 2,5 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam wszystkich, od niedawna mam moje pierwsze Audi a4 b6 2.0 benzynka.Poazdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq_a4 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam wszystkich.Jestem Tomek jeżdze Audi a4 b6 1.8 TURBO.Miło mi dołączyć do waszego grona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafff Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam Witam, od kilku dni jestem posiadaczem audi a4 2002r. Mam na imię olaf jestem z krakowa, pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio a4 b6 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam wszystkich uzytkowników auta audi posiadam a4 b6 1.9 131kucy nie ma takiego wypasu ale dokładam drobiazgi do srodka.dziekuje za powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio a4 b6 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 ponowie moze ktos zna odpowiedz moj małysz ma problem z imo.. nie raz 10 razy nie załaczy ,mryga.podłaczylismy fachowy sprzet imo.. off ale nie łaczy sie ,zato kontrola trakcji sie pali i wentylator włacza po wyjsciu wraca do normy.zamiast łaczyc i zmienic to co innego włacza tak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAW Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 WITAM.JESTEM Z WARMI I MAZUR, ZACZYNAM SWOJĄ PRZYGODĘ A4 B6 BENZYNA 2,0 W AUTOMACIE. POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artom Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 witam wszystkich serdecznie jestem artur od czterech lat jezdze audikiem a4 b6 1.9 tdi pozdrawiam wszystkich uzytkownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam,Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,9 TDI S-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardk2003 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Pozdrawia użytkowników wpaniałych samochodów AUDI. Jestem w posiadaniu AUDI A4 B7 1,9TDI SEDAN. Bardzo bym prosił o instrukcje obsługi w języku polskim,ponieważ mam tylko w języku francuskim.Za pomoc z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebre Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Hello everyone Nabyłem drogą kupna A6 C5 2003 2,5TDI 120kW BFC i też szukam instrukcji po polsku (a pompe już wymieniałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_jablonski Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam, jestem nowy... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian09172447 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam,Mam na imię Sebastian i od miesiąca jestem w posiadaniu audi a4 b6 z 2004r. w dieselu Miło mi dołączyć do team'u.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawa Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam.Jestem Przemek jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6 c5 pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audetka Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam!!!Jeżdzę Audi a4 b6 awxPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot37 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Cześć , właśnie założyłem konto na tym wspaniałym forum.Nazywam się Piotr i zaczynam zabawę z moim nowym Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi