Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam na imię jacek mam audi a4 2008 od 14 dni

pozdro

Opublikowano

Witam Witam Wszystkich Maniaków OOOO. Napewno znajde tu wiele przydatnych informacji. Pozdro

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam

jestem tomek i posiadam Audi A4

Opublikowano

Witam

Mieszkam w Zgorzelcu i od niedawna posiadam a4 avant b5 1.9 tdi.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi i tego forum.

Robert

Opublikowano

Witam, jestem Przemek. Nie posiadam jeszcze Audi ale mam nadzieję że kiedyś moje marzenia się spełnią;]. Jestem tu by kontynuować zbieranie informacji na temat tej marki którą jestem zafascynowany ;)

Opublikowano

Witam wszystkich. Jeżdżę od niedawna a4 b6 i trafiłem tu w poszukiwaniu informacji o nim.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, nazywam sie Tomek od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8l z 2001 roku :D

Opublikowano

Witam, od kilku dni jestem posizdaczem Audi TT 8J 2.0 TFSI, szukam polskiej instrukcji w PDF.

Pozdrawiam wszystkich.

Paweł

Opublikowano

Cześć wszystkim.Od wczoraj posiadam Audi S3 z 2009 roku i poszukuję do niego polskiej instrukcji obsługi.