andrzej94 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam!Jestem Andrzej od niedawna jeżdżę Audi A4 B6 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brani Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 hej witam mam a4 b6 mieśąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko67 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam mam na imię jacek mam audi a4 2008 od 14 dnipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam Witam Wszystkich Maniaków OOOO. Napewno znajde tu wiele przydatnych informacji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmareczek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 witam, właśnie zakupiłem audi A6 c6 z 2008r i poszukuję instrukcji obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro136 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpab Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam jestem tomek i posiadam Audi A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirowsky Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 witam dopiero zaczynam przygode z moim s-line z 2004 roku _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade34 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 WitamMieszkam w Zgorzelcu i od niedawna posiadam a4 avant b5 1.9 tdi.Pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi i tego forum.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroszeg Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam,mam audi A4 B6 w kombi, 1.9 tdi, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menson Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam w planach mam zakup audi a4 b6 avant quattropozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudis93 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam, jestem Przemek. Nie posiadam jeszcze Audi ale mam nadzieję że kiedyś moje marzenia się spełnią;]. Jestem tu by kontynuować zbieranie informacji na temat tej marki którą jestem zafascynowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4rcinSZ Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam i pozdrawiam wraz z mojim nowym nabytkiem A4 B6 ;] AUDI 4ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentlik Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajne Auuudi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam. Przymierzam sie do kupna A5. Jeszcze troche zbierania kaski przede mna, ale kiedys moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukanio Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak1975 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam,Od soboty posiadam audi A4 B7 2,0D 140KM z 2006r.Poszukuję instrukcji obsługi.Zgóry dziękuję za info.Kurczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapri76 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tjall Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Jeżdżę od niedawna a4 b6 i trafiłem tu w poszukiwaniu informacji o nim.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Kucharski Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam wszystkich,Mam na imię Tomek, jeżdżę A4 B7 1.9 TDI od 5 lat.Mieszkam w Raszynie pod Warszawą.Jak na razie bez większych napraw oprócz wymiany pompowtrysków po zatankowaniu jakiegoś syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoms Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam, nazywam sie Tomek od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8l z 2001 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeTmayer Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam, od kilku dni jestem posizdaczem Audi TT 8J 2.0 TFSI, szukam polskiej instrukcji w PDF.Pozdrawiam wszystkich.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dau87 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 witam wszystkich serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kons18 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim.Od wczoraj posiadam Audi S3 z 2009 roku i poszukuję do niego polskiej instrukcji obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenems Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam,Jestem z Wawy, posiadam A4 B6 1.8T.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi