telbuch Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 WitamOd niedawna jestem posiadaczem Audi a4 b7pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi71 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 hej, jezdze a6 2.5tdi, jestem z wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Sołdecka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam,posiadam a4 b6 i szukam informacji o nimPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam, mam na imię GrzesiekJeżdże Audi A4 B7 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid8166 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 witam wszyskich audowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub93 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quzyn_l Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam, mam na imię Łukasz jeżdżę A4 b6 Avant 2002, 2,5 tdi quattroPozdrawiam Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez quzyn_l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszch Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam,mam na imię dariusz, od 2 mięcy mam A3 1,6 B 2000r. jestem bardzo mile zaskoczony autem. Świetnie utrzymane, ma wszystko czego mi trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuuu Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nazywam sie Mateusz, od jakiegos czasu posiadac A3 8P 1.6 benz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knowy85 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Siema Audiowcy,Jestem Krzysiek i jezdze po Irlandii czarnym A4 b7 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.bart Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam.Właśnie zmieniłem na nowszy model swoją wysłużoną A4 B5.Nowszy model to B6 z 2003r. w mało sportowym szarym kolorze, z mało sportowym AVB pod maską (póki co jeszcze nie dłubanym) i na nędznych stalowych nie przystających do modelu stalowych 15". No ale w miarę możliwości i po wstępnym przetestowaniu i (przewertowaniu forum) spróbujemy coś w temacie zmienić, tak żeby wstydu na zlotach nie było :-)Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Chochół Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam!!! mam na imie Andrzej od miesiąca jestem w posiadaniu Audi A4 B6 1.9 TDI Sedan wczesniej jezdzilem konkurecyjna marka z Niemiec,ale pomyslałem ze nadeszła pora na zmiane!!! pozdrawiam wszytkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a3ins Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam forumowiczów.Trafiłem na to forum szukająć instrukcji do audi a3 8p, którą tu znalazłem.Mam nadzieję, że poza instrukcj znajdę tu też inne ciekawe, związane z samochodem wątki i porady.Pozdrawiam,Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyfer Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 czesc jestem krzysiek posiadam audi a4 quatro trafiłem do was bo potrzebuje instrukcji obsługi do niego pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sketiw Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 hej.witekaudi a4 2005 rok pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lediker Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam,Jestem Andrzej. W tej chwili mam passata B4 ale będą kupował A4 i zarejestrowałem się aby poznać opinie o tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak1 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim posiadam Audi A3 8P 1.9 TDI 2003r Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiF9 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam wszystkich,Audi A4 Avant 2,5 TDI Multitronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo77 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam!Od 4 lat jeżdżę Audi A4 B6 Avant. Pozdrawiam Administrację i forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pblito Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam Paweł, mam przjemność (czasmi jednak nie) jeździć Audi A4 Avant 2.0 TDI BPW z 2005, auto posiadam od 2 lat i udało mi sie przejchać nim po naszych polskich drogach ok 60 tys. km w tej chwili licznik pokazuje 208 tys:/ (ciekawe czy rzeczywiście tyle), postajnowiłem dołączyć do forum aby podzielić sie z innymi swoimi doświadczeniami jakie spotkały mnie podczas użytkowania mojego auta i nie ukrywam że chetnie skorzystam z porad osób bedących na tym forum w rozwiązaniu ewentualnych problemó które mogą mnie spotkać w przyszłości Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareckid Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam i pozdraiam wszystkich na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrsej Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanick Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Cześć, jestem Marcin vel yanick. Mogę się pochwalić posiadaniem zabytkowej już prawie, acz pięknej i wciąż na chodzie audi 80 z '95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cykli Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam, mam zamiar kupić A6 allroad i stąd moja obecność na forum aby poszerzyć wiedzę na temat tego samochodu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beermen37 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi