argon7 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam, z tej strony Piotrek.Jestem nowym posiadaczem audi a4 avant b7 w dieslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking75 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Hej witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morus Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam wszystkich,od wczorajszego wieczora stałem się posiadaczem audi a4 avant .Myślę, że to dobra inwestycja na długie lata.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoni Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam serdecznie forumowiczów !!!Mateusz z Katowic, nowy właściciel sprowadzonego z Niemiec Audi A4 s-line 114 kw.Mam nadzieje czytając forum poszerzyć swoją wiedzę na temat mojej ukochanej marki. pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitclan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam,jezdze S6 od trzech lat i bardzo ja sobie chwale,pzdr for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doronia6 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam, właśnie przesiadłam się do Audi A8 Long, fajne auto, mam nadzieję, że sobie z nim poradzę... pozdrawiam wszystkich Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiGiM Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam jestem Grzesiek od roku jeżdże Audi A6 2.0 benzyna z 2002r.Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turysta77 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam. będe probowal jeździc Audi A4. Mam nadziej że na tym forum poszerze swoje wiadomości o tym autku.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan07 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Siema koledzy mam a4 b7 tdi 1.9 jest ok polecam wszystkim male troche nastempne co kupie jest a6 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor_rn Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam! na imie mam Wiktor i jeżdże a3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamech Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam! Jestem wamech, nowy użytkownik a4b7 Avant i jak wszyscy nowi głodny wiedzy na tematy związane z użytkowaniem audi.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacharz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam,jestem świeżo po zakupie Audi A6 2.5 TDI,mam nadzieje że będę zadowolony z tego autka jak większość użytkowników.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nods Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam serdecznie.Jestem Kamil. Właśnie przesiadłem się z Golfa na Audi A4 B6 Avant ze 131 konnym dieslem. Przy swoim aucie drobne naprawy lubię wykonywać sam, wiec w razie czego będe starał sie służyć radą. Za udzieloną mi pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilrks Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 siema siema nazywam sie Kamil.jezdze uadi a3 z roku 2002r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssadasdasczxcxzc Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam wszystkich;Mam na imie rafał ostatnio kupiłem A4 B7 kombi i pomału muszę się go uczyćPozdrawiam wszystkich i życzę udanego wieczorq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Kowalewski Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopikxda1 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam wszystkich serdecznie. Kurcze, że też dopiero teraz znalazłem to fantastyczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon07 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam,Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy tej najlepszej niemieckiej marki Obecnie A3, ale mam nadzieję, że już niedługo A6 2009 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robser71 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam wszystkich Audifili. ;-) Właśnie wymieniłem Audi 80 B3 na Audi A4 B5 Avant 1998. Autko jest o 10 lat nowsze od poprzedniego i jestem bardzo dumny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom23 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam jestem nowym posiadaczem audi a3 8P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THL79 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam. Audi A4 B7 1.8T Quattro. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo1409 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam. Kamil od 5 lat jestem posiadaczem Audi B7 z 2005r 2.0TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avant V6 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Audi Avant 2,5 V6 z 2000 roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro klb Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 siemanko witam wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss710 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Witam mam na imię Arek, mieszkam w okolicy Głogowa. Posiadam audi A6C5Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi