Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

od wczorajszego wieczora stałem się posiadaczem audi a4 avant .Myślę, że to dobra inwestycja na długie lata.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów !!!

Mateusz z Katowic, nowy właściciel sprowadzonego z Niemiec Audi A4 s-line 114 kw.

Mam nadzieje czytając forum poszerzyć swoją wiedzę na temat mojej ukochanej marki.

pozdrowienia dla Wszystkich

Opublikowano

Witam, właśnie przesiadłam się do Audi A8 Long, fajne auto, mam nadzieję, że sobie z nim poradzę... pozdrawiam wszystkich Dorota

Opublikowano

Witam jestem Grzesiek od roku jeżdże Audi A6 2.0 benzyna z 2002r.

Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow forum

Opublikowano

Witam. będe probowal jeździc Audi A4. Mam nadziej że na tym forum poszerze swoje wiadomości o tym autku.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Siema koledzy mam a4 b7 tdi 1.9 jest ok polecam wszystkim male troche nastempne co kupie jest a6 .

Opublikowano

Witam! Jestem wamech, nowy użytkownik a4b7 Avant i jak wszyscy nowi głodny wiedzy na tematy związane z użytkowaniem audi.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam,jestem świeżo po zakupie Audi A6 2.5 TDI,mam nadzieje że będę zadowolony z tego autka jak większość użytkowników.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jestem Kamil. Właśnie przesiadłem się z Golfa na Audi A4 B6 Avant ze 131 konnym dieslem. Przy swoim aucie drobne naprawy lubię wykonywać sam, wiec w razie czego będe starał sie służyć radą. Za udzieloną mi pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy tej najlepszej niemieckiej marki :)

Obecnie A3, ale mam nadzieję, że już niedługo A6 2009 rok

Opublikowano

Witam wszystkich Audifili. ;-) Właśnie wymieniłem Audi 80 B3 na Audi A4 B5 Avant 1998. Autko jest o 10 lat nowsze od poprzedniego i jestem bardzo dumny ;-)

Opublikowano

Witam mam na imię Arek, mieszkam w okolicy Głogowa. Posiadam audi A6C5

Pozdrawiam wszystkich