niebucz Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 WitamMam na imię Adrian i mieszkam w Lubinie woj. dolnośląskie.Jestem szczęśliwym posiadaczem nieszczęsnego Audi a4 b7 z grudnia 2005 roku pochodzenia niemieckiego.Dlaczego nieszczęsnego to napiszę następnym razem gdyż jestem teraz w pracy.Pozdrawiam i się później pochwalę swoimi "czterema kółeczkami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik83 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 WitamTomek z okolic WarszawyA6 z 2000rAuto kupione w tym tygodniu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMANO Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imię Tomek od 2 lat jeżdze Audi a6 2,5 tdi 150 km, pierwszy raz jestem na takim forum, mam nadzieję że będe mógł liczyć w przyszłości na waszą pomoc, sam też czętnie pompgę. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialki70 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialki70 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam mam na imię Arek, mieszkam w okolicy Głogowa. Posiadam audi A6C5 Pozdrawiam wszystkichsiema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulasch Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam,od 2 tygodni jeżdże A4 B6 . Jestem na etapie zbierania informacji technicznych o tym samochodzie,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menago Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam wszystkich,Mam na imię Bogdan, jestem z Krakowa, ale bywam także w Warszawie i Poznaniu.Od wielu lay jeżdżę Audi ( 80, 100, A6 )Obecnie mam A6 3.0 TDI QUATRO z 2010PozdrawiamBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatabartkowiak Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam Stałam się posiadaczką Audi A3 rok 99. PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoskiMario Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam wszystkich serdecznieNazywam Mariuszod tygodnia jeżdzę A4 B6 Avant w dieselku, wczesiej śmigałem 80-tką.Na dniach postaram sie zaprezentować moją nową ślicznotkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 witam! jestem krystiano ! 3tyg temu kupilem audi a4 b7 1.9tdi sedan narazie nic nie wiem na temat tego auta ale mam nadzieje ze mi pomozecie w rozszyfrowaniu tego autka! z tymi przyciskami wymianami itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam! Jestem posiadaczem AUDI A4 B7 2,5tdi 2005r. Nie jest to moje pierwsze Audi. Na Audi wsiadłem w 1995r - 80avant i posiadałem. Od tego czasu jestem wierny tej firmie i nie mam zamiaru jej zmieniać. B4, B5, B6 obecnie B7 i b8-syn. Są to super auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam koledzyod wczoraj posiadacz a4 b7 2.0 tdi 140 km, pierwsze audi liczę na bezawaryjność oraz pomoc z waszej strony pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakbak Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam,Jestem Qba ze śląska,Audi A4 Avant 2.0 DPF 140 KM 2006 rokPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daan Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam serdecznie wszystkich użytkowników strony. Cieszę się, że dołączyłem do zacnego grona posiadaczy samochodów marki audi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Ruta Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 siemka jestem uzytkownikiem audi B7 2006 i chciałbym sie dowiedziec ciekawych rzeczy o moim autku. Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulower Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 WitamOd dwóch tygodni jeżdżę Audi A6 C6 2.0 TDI 140 KMPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofsosnowiec Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 witam jestem Krzysztof z sosnowca mam audi A6 awant 2.5 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladys81 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam!Posiadam a6 97 rok 2.8 Qattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti37 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam.Jestem Artur.Od dziś jestem posiadaczem audi a4 b6 1,6 z 2001 roku pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacwoj Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witam wszystkich,jestem Kacper i od wczoraj jestem posiadaczem a4 b6 3.0 z 2001 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebanba Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 WitamMam na imie Sebastian, wczoraj zakupiłem Audi A6 2003 r. 1.8 150 KM i chciałbym się dowiedzieć więcej o moim samochodzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witam, mam na imię Piotr, pochodzę z Wrocławia.Od przeszło miesiąca jestem posiadaczem Audi S4 B6 rocznik 2006.Jest to moja pierwsza przygoda z tym producentem i mam nadzieję, że mimo wystąpienia już na starcie kilku usterek pozostanę nadal pod urokiem tego samochodu, tak jak w dniu zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacHammer Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witam.Mam na imię Maciej i jestem z Inowrocławia, chociaż z racji studiowania większość roku spędzam w Gdańsku.Właśnie wszedłem w posiadanie Audi A3 8L z 2002r.Mam nadzieję, że dzięki temu forum będę mógł się czegoś dowiedzieć i rozwikłać ewentualne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus_82 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 WitamNazywam sie Tomekposiadam audi A6 c5 97 2400 165 kmpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tompla Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 WitamNazywam sie Tomekposiadam audi A6 c6 Avant 2010 2.0 Diesel 170 KM 101000 kmpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi