Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem od miesiąca użytkownikiem Allroada C5 2,5TDI. Użytkowałem kilkanaście marek aut łącznie z E-klasą ale teraz jestem naprawdę pod wrażeniem. Pozdrawiam Janusz.

Opublikowano

Witam wszystkich,

posiadam od niedawna Audi a4 B6 2.0 w benzynie. 136KM. Trafiłem Na forum przypadkiem, ale mam nadzieję, że często będę gościł tutaj.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Konrad

Posiadam w mojej stajni A4 B5 1,8 z 1995r

Oraz od dziś A4 B7 2,0 2005r

To pierwsze znam już prawie na wylot, przyłączam się do forum żeby trochę bardziej poznać B7.

AUDI RULES no i pozdro dla ADMINA.

Opublikowano

Witajcie, mam na imię Jarek i od dziś jestem - mam nadzieję - szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B6 2004r 1,9TDI 115KM

Opublikowano (edytowane)

Witam:)

Audi...hmm...bez komentarza:)

Od dziecka uwielbiam samochody i wszystko na ich temat;)

Jeżdzę Audi A4 B7 Quatro diesel 3,0 itd...ma kopa;) ze swoimi szybkimi 233 koniami ;) i ma zajeb...czarny pysk! Loved

a tak poza tym, to lubię wiele innych rzeczy i może wiele się tutaj dowiem i nauczę, jak ujarzmić swojego potwora;)

Gorąco pozdrawiam wszystkich miłośników motoryzacji i nie tylko;)

))))

Hana

Edytowane przez Brida4
Opublikowano

Witam wszytskich drogich uzytkownikow forum AUDI. Mam na imie Tomasz, ksywa SPOX i tak bym chcial abyscie sie do mnie zwracali. Zakupilem A4 B7 1.9 TDI Avant, mysle ze to oto forum pomoze mi i ulatwi zycie zwiazane z zakupionym modelem. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich! Zakupiłem A6 Avant 2.8 Quattro. Myślę, że dużo się nauczę i dowiem będąc użytkownikiem tego forum :)

Opublikowano

Witam. Mam na imię Adam, posiadam Audi A4 B6 2.0 benzynka automat. Pozdrawiam posiadaczy AUDI.

Opublikowano

Witam Wszyatkich.

Niedawno zakupiłem audi a4 b6 02r i mam nadzieję ze miło spedze z Wami czas.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Witam!
Na imię mam Michał, parę dni temu zakupiłem Audi A3 8P 2003 i szukam na tym forum wszelkich ciekawych informacji na temat użytkowania tego modelu.
Pozdrawiam!
Opublikowano

Witam,

z Tej strony Grzegorz. Właśnie stałem się posiadaczem Audi A3 8P 1.9 TDI 105 KM i trafiłem na wasze forum.

Pozdrawiam wszystkich.