Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem z Szamotuł, jeżdzę audi a3 8p. Chętnie dowiem się paru ciekawostek z forum, oraz w miarę możliwości postaram podzielić się wiedzą.

mlody

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od niedawna jestem właścicielem Audi A4 B6, zobaczymy jak autko będzie sie spisywało.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich, od niedawna posiadam audi a4 b7 w benzynce. pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich Audi maniaków!!! Obecnie przebywam w pracy w Danii. Posiadam Audi A4 B6 Avant 1.9 Tdi.

Opublikowano

Cześć,

Nazywam sięMarcin - leży. Mieszkam w Kętrzynie - woj. warmińsko - mazurskie. Od soboty 09.03.2013r jestem szczęśliwym właścicielem Audi A4 B7 1,9 TDI kombi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam , mam na imię Gustaw , posiadam Audi A4 b6 sedan . 1,9 diesel , 2001 rok

Chciałbym znać opinie innych użytkowników tego auta.

Opublikowano

witam:) od wczoraj jetem szczęśliwą posiadaczką audi a3 8l 1,9 tdi:) Juz je kocham!!! Pozdrawiam wszystkich:)

Opublikowano

czesc, jestem szczesliwym posiadaczem a4 b6 avant,obecnie zamieszkuje uk.poprzednie autko to ford galaxy.Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam! Mam na imie Jorgos i zakupilem A4 3.0 Tdi quattro Sline Avant B7 ze skrzynia tiptronic. Zakupilem to nie znaczy ze fizycznie auto posiadam bo przywioza mi je na prawoslawna wielkanoc (1 niedziela maja). Czekam z niecierpliwoscia bo jezdzilem przez 3 lata Land Cruiserem i mam dosyc jazdy TIRem. Ciesze sie ,ze znalazlem milosnikow AUDI na forum i pozdrawiam ze zmeczonej kryzysem ale pieknej Grecji.

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników Audi ;)

Mam na imie Paweł jestem z Zawiercia mam 25lat posiadam Audi A6 C5 sedan z silnikiem 2.4 quattro

zakupiłem go około pół roku temu jak narazie sprawuje się świetnie jestem z niego bardzo zadowolony mimo dużego spalania przez które wiele osób namawia mnie na instalacje lpg jednak nie jestem zwolennikiem tego rozwiazania. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich! nabyłem właśnie Audi avant b7 2006 rok porazpierwszy niemiecki samochod jak do tej pory miałem francuskie czy dobrze zrobiłem niewiem okaze się .

Opublikowano

Miło mi powitać Forumowiczów :) Nazywam się Wojtek, od kilku jestem posiadaczem Audi A3 8P z 2008r. Szerokości!

Opublikowano

Witam

Nazywam się Wojdat i moim rodzinnym miastem jest Lublin

posiadam Audi a4 b7 3,2 FSI Avant Quattro

Witam wszytskich !!!

Opublikowano

Witam mam na imię Zbyszek jestem posiadaczem Audi A4 Avan 2002r 1,9 130 KM poszukuje instrukcji do tego autka pozdro:-)

Opublikowano

Witam

Mam na imię Sylwia.Od dziś mam nadzieję szczęśliwie poruszać się AUDI A4 B7 avant z 2007 roku. Liczę na pomoc na tym forum i z góru dziękuję :)