acidofilia Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackiewal Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Jackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloos Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 witam mam zamiar kupić A4 quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ber Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam wszystkich Użytkowników Forum.Mam na imię Bernard i jeżdżę obecnie A4 2.0 z 2005 r.Autko pięknie się prowadzi.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert177 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert177 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Cześć! mam na imię Robert i jestem świeżutkim posiadaczem Audi A6 C6 3,0 2007. Trochę się podszkolić z wiedzy jako użytkownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sannur Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Witam!Mam na imię Kamil jeżdze Audi A6 c5 2,4 v6 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1803 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 witam wszystkich forumowiczówmam na imię Mariusz jestem użytkownikiem audi a4 b7 sedan 1,9 tdimam nadzieje ze to forum przyczyni się do jeszcze lepszego poznania tego autka prze zemniepozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekdeko Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Witam , jestem Sławek z Nysy od 2 lat jeżdżę audi a4 1,9 tdi 2001 (B6 - 8E)Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1972koszalin Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 cześć wszystkim! mam na imie Grzegorz jeżdże od niedawna a6 c5 avant 2.5tdi jstem świerzy na forum ale chyba się wciągnę pozdrowienia dla wszystkich urzytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawo Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Jestem Paweł od trzech dni nabywca Audi a6 c5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveNew Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Witam wszystkich czytelników forum, cóż można pisać o sobie... Jestem użytkownikiem audi 100 c4 2.5 TDI z 22.11.1993r po face liftingu i póki co jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam, mam na imię Robert, jestem użytkownikiem Audi Q7 z 2006r- wszystko jest dla mnie nowe- to pierwsze Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romczis Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witajcie Fani Audi!Mam nadzieję,że forum jest nader aktywne i służy tym ,którym niezbędne są pragmatyczne porady jak i tym którzy je udzielają.Jeżdżę/jeżdzimy audi A3 8P 3d 2005r.PozdrawiamRomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aferos Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam. Na imię mam Krzysiek. Od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b6 1.8t (avj). Pozdro z Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 WitamMam na imię Sylwek i od maja 2010 posiadam Audi A4 B5 1,9 TDI 2000r. Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestro Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Wtajcie,Mam na imię Ewa i jestem posiadaczką czarnej Audi A6 C6 '05, 2.0 TDI z woj. mazowieckiego. Edytowane 1 Grudnia 2010 przez pestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warezman Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Cześć wszystkim!! Mam na imię Przemek Jeżdżę Audi A4 B5 1997r. Jest to diesel w 110 konnym silniczku ;] Interesuję się motoryzacją, pisze bloga, na którego oczywiście zapraszam Pozdrowienia z Małopolski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinon Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam jestem Paweł od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem audi a6 c5 2.4 benzynka(lpg) automatik. prosze o kilka porad dotyczacych eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil16 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam Jestem EmilOsobiście nie jeżdżę ale Rodzice Nabyli Audi A4 B6 1.9 TDI 130 KM Avant Chciałbym Się dowiedzieć co nie co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan 60 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam,mam na imię Stanisław i od 2 tygodni jeżdżę audi a6 poj. 3.2. Całkiem fajne uczucie,szczególnie przy zaśnieżonych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just57 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam ! - mam na imie Jurek od 15 lat jezdze Audi -aktualnie A6 2,0 E - pozdrawiam wszystkich ...audiowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martawg Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam!! Od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A4 Avant 2l 140KM 2006r. Poprzednio użytkowałam Audi A4 1,9TDI 2001 Sedan. Jestem jak widać miłośniczką tej marki. Mam nadzieję,że ta wersja będzie również tak samo niezawodna jak poprzednia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo6661 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Cześć, mam na imię Przemek. Od miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIBOSS Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie. Jestem kolejnym fanem i właścicielem Audi na typ forum...I LOVE AUDI!!!1 Pozdrowienia dla wszystkich ... Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi