Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Łukasz z Lublina. Jeżdżę Audi A4 B7 2007 :)

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Hej. Mam na imie Michał, jestem z Piaseczna. Aktualnie smigam a4b7 2006 2.0 disel.

Opublikowano

Przemek a4 b6 2002 s-line

Opublikowano

Witam wszystkich.

Robert, S4 2001 1.8T od wczoraj:)

To tyle na dzień dobry!

Opublikowano

Hej;

mam na imię Grzesiek;

autko moje to: Audi A4 B7 2005 rok 2.0 TDI 140 KM

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.Nazywam się Robert, od 2 lat jeżdżę Audi A6 kombi 2,5 TDI

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

JeZdze a2 jestem elektrykiem
Opublikowano

Wtam

pab

Opublikowano

Witam mam na imię Krzysiek jeżdżę audi A4 B6 2003 i chciałbym się dowiedzieć coś więcej o moim samochodzie,mam taką nadzieje że te forum mi w tym pomorze.......pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Moje maleństwo to: A4 B6 1.9 TDI, sedan z 2001r.

Opublikowano

Witam. Mam na imię Natan i od niedawna jestem użytkownikiem audi A6 C6 , 3.0 TDI Quatro z 2005 roku. Poszukuje informacji i ciekawostek na temat tych aut. Pozdrawiam, Natan.

Opublikowano

Witam Nazywam się Piotr. Posiadam Audi A4 b6 Avant. 1.9 TDI- 130 km. Służę chętnie pomocą, wymianą doświadczeń:)

Opublikowano

Witam!

Jestem kierowcą z wieloletnim stażem ale od nie dawna właścicielem audi A4 i dlatego chciałbym poznać więcej opinii na temat tego auta.Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam, od sierpnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 2006, pozdrawiam wszystkich fanatyków audi :))), Marek

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów. Mam na imię Andrzej i jeżdżę obecnie A4 B6 1.9TDI (sedan) z 2001r.

Opublikowano

Witam kolerzanki i koledzy,

Nie mam Audi ... :-) poważnie

A tak naprawdę to interesuje się modelem Quattro (chodzi mi o urQuattro z lat 1980 - 1991)

Mam nadzieje że odnajdę tu jakieś informacje. Jak sam będę coś miał to dodam.

Opublikowano

Witam

Jestem od niedawna użytkownikiem Audi A4 B6 2,5 TDI z 2004r S-line. Naczytałem się teraz negatywnych opinii na temat tego silnika i zaczynam powoli się martwić czy dobrze zrobiłem kupując to auto. Mam nadzieję że będzie wszystko ok. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi.

Opublikowano

Witam serdecznie, mam na imię Piotr od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,9 TDI.

Pozdrawiam .

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

witam mam na imie marcin

jeżdżę audi a4

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć

Tu Rafał z Wrocławia. Od miesica śmigam A3 8L 1,9 Tdi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Witam,

Audi A4 B7 wlasnie nabylem i zaczynam sie bawic

Opublikowano

Witam Wszystkich, od roku mam b7 1.9 .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów Mirek / Polska / oczywiście Audi jest najlepsze !!!!!!!!!!!! A4 b7 2006 " terkocik" :siema: