Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

JeZdze a2 jestem elektrykiem
Opublikowano

Witam mam na imię Krzysiek jeżdżę audi A4 B6 2003 i chciałbym się dowiedzieć coś więcej o moim samochodzie,mam taką nadzieje że te forum mi w tym pomorze.......pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Mam na imię Natan i od niedawna jestem użytkownikiem audi A6 C6 , 3.0 TDI Quatro z 2005 roku. Poszukuje informacji i ciekawostek na temat tych aut. Pozdrawiam, Natan.

Opublikowano

Witam!

Jestem kierowcą z wieloletnim stażem ale od nie dawna właścicielem audi A4 i dlatego chciałbym poznać więcej opinii na temat tego auta.Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam kolerzanki i koledzy,

Nie mam Audi ... :-) poważnie

A tak naprawdę to interesuje się modelem Quattro (chodzi mi o urQuattro z lat 1980 - 1991)

Mam nadzieje że odnajdę tu jakieś informacje. Jak sam będę coś miał to dodam.

Opublikowano

Witam

Jestem od niedawna użytkownikiem Audi A4 B6 2,5 TDI z 2004r S-line. Naczytałem się teraz negatywnych opinii na temat tego silnika i zaczynam powoli się martwić czy dobrze zrobiłem kupując to auto. Mam nadzieję że będzie wszystko ok. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

witam mam na imie marcin

jeżdżę audi a4

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Witam,

Audi A4 B7 wlasnie nabylem i zaczynam sie bawic