Chester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam. Łukasz z Lublina. Jeżdżę Audi A4 B7 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek211 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Hej. Mam na imie Michał, jestem z Piaseczna. Aktualnie smigam a4b7 2006 2.0 disel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoder Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Przemek a4 b6 2002 s-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1410 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam wszystkich.Robert, S4 2001 1.8T od wczoraj:)To tyle na dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Hej;mam na imię Grzesiek; autko moje to: Audi A4 B7 2005 rok 2.0 TDI 140 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob009 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie.Nazywam się Robert, od 2 lat jeżdżę Audi A6 kombi 2,5 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy68 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...JeZdze a2 jestem elektrykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy68 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 szukam pomocu z elektrykom w a2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wtampab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo1818 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam mam na imię Krzysiek jeżdżę audi A4 B6 2003 i chciałbym się dowiedzieć coś więcej o moim samochodzie,mam taką nadzieje że te forum mi w tym pomorze.......pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookee_dpsc Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie. Moje maleństwo to: A4 B6 1.9 TDI, sedan z 2001r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natan Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam. Mam na imię Natan i od niedawna jestem użytkownikiem audi A6 C6 , 3.0 TDI Quatro z 2005 roku. Poszukuje informacji i ciekawostek na temat tych aut. Pozdrawiam, Natan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiu54 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam Nazywam się Piotr. Posiadam Audi A4 b6 Avant. 1.9 TDI- 130 km. Służę chętnie pomocą, wymianą doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam!Jestem kierowcą z wieloletnim stażem ale od nie dawna właścicielem audi A4 i dlatego chciałbym poznać więcej opinii na temat tego auta.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pencilpl Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam, od sierpnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 2006, pozdrawiam wszystkich fanatyków audi )), Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam szanownych forumowiczów. Mam na imię Andrzej i jeżdżę obecnie A4 B6 1.9TDI (sedan) z 2001r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_fast Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam kolerzanki i koledzy,Nie mam Audi ... :-) poważnieA tak naprawdę to interesuje się modelem Quattro (chodzi mi o urQuattro z lat 1980 - 1991)Mam nadzieje że odnajdę tu jakieś informacje. Jak sam będę coś miał to dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik74 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 WitamJestem od niedawna użytkownikiem Audi A4 B6 2,5 TDI z 2004r S-line. Naczytałem się teraz negatywnych opinii na temat tego silnika i zaczynam powoli się martwić czy dobrze zrobiłem kupując to auto. Mam nadzieję że będzie wszystko ok. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buffi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie, mam na imię Piotr od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,9 TDI.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechotek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...witam mam na imie marcin jeżdżę audi a4 pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzer116 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 CześćTu Rafał z Wrocławia. Od miesica śmigam A3 8L 1,9 Tdi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hak Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam, Audi A4 B7 wlasnie nabylem i zaczynam sie bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienio1983 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam.Grzegorz Shetlandy jeżdze Audi A3 2004 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieniu6 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam Wszystkich, od roku mam b7 1.9 .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meric Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam wszystkich Forumowiczów Mirek / Polska / oczywiście Audi jest najlepsze !!!!!!!!!!!! A4 b7 2006 " terkocik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi