Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie stałem się posiadaczem Audi a4 s4 2002r poj 1.9 poszukuje informaci co do obslugi tego autka . Prosze posiadaczy wiedzy na ten temat o porade z gory dzieki pozdrawiam 

Opublikowano

Witam jestem Łukasz i być może będę posiadaczem Audi a4 b6 tylko zastanawiam się nad rodzajem silnika :)

Fajne forum dużo informacji . Pozdrawiam ;p

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam.Mam na imię Olo, jeżdżę a4 quatro 1,9l 130kn

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem "prawie" Audi A4 czyli Seata Exeo:) Kilka rzeczy chciałbym wyczytać, kilka ściągnąć:) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Krzysiek i niedawno zakupiłem sobie Audi A4 B6 z 2004r. 2.0 benzyna. Po przesiadce z forda jak na razie jestem mega zadowolony.

pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam audi A3 i poszukuję informacji o tym modelu, obsłudze i drobnych naprawach.

Opublikowano

Witam 

Właśnie kupiłem A4 z silniczkiem 2.7 TDI bardzo fajnie się jeździ.

Zaczynam zgłębiać obsługę tej furki.

pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jestem Andrzej, Od 4 lat jeżdżę audi a6 c5 2.5 tdi. Jestem z Zachodniopomorskiego. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.