Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Od ponad roku jestem zadowolonym właścicielem A4 B6 1.9 TDi AVF i mam nadzieję, że długo będę jeździł bezawaryjnie ;):P

Pozdrawiam

Przemek

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

cześć jestem Tomek mam audi A4 b7 2.0TDI i mam z nim nieco problemósw.

Myślę że znajdę tu kilka odpowiedzi na moje pytania.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów . Mam na imię Maciek mieszkam w Łodzi, od niedługiego czasu jestem posiadaczem Audi A4 B7 z 2007 roku. Wiedzy nigdy zbyt wiele ,stąd pojawiłem się tutaj . Mam nadzieję że nasza współpraca będzie owocna i z pożytkiem dla wszystkich.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Cześć jestem Michał,

od kilku dni stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A6 (C5) Avant z silnikiem 1.9TDI (AWX). 

Poruszam się głównie po drogach Opolszczyzny. Student informatyki (ostatni rok), głównie zajmuję się grafiką.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam serdecznie! Przymierzam się do kupna A6 C5 i zarejestrowałem się, aby pogłębić swoją wiedzę przed zakupem.

Opublikowano

Witam.

Na imię mam Henryk.

Jestem posiadaczem AUDI A4 B5 z 1996r.

Interesują mnie tematy związane z naprawami samochodów Audi.

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, mam na imię Grzegorz, od tygodnia jestem posiadaczem Audi a4 b8 s line rok 2008 i to już trzecia moja audica.

Opublikowano

witam wszystkich użytkowników audi

mam na imię tomasz jestem z okolic częstochowy miejscowość panki i stałem się od paru dni właścicielem audi a4 b7 tdi quatro z 2007 r i bardzo cieszę się że mogę być wśród posiadaczy audi

mam nadzieję że będziemy sie trzymać razem i będzie nas coraz więcej audi to marka która nas zadowala i cieszy pozdrawiam

tomalla11

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow

Obecnie latam 2.7 ;) ktora daje mi wystarczajaco satysfakcji z jazdy czego i zycze innym.Pozdrawiam :)

Opublikowano

Cześć wam!

Posiadam Audi TT 225Q, interesuje mnie wszystko co z audi, modyfikacje, możliwości rozwoju aut, quattro (fajny event ostatnio był home of quattro czy TT roadshow). Pozdrowienia z W-wy!

Opublikowano

Witam, Nazywam sie Dominik. Niedawno stalem sie posiadaczem Audi a4 b6 2.0 ALT, mam nadzieje ze dowiem sie z forum sporo na temat tego autka, oraz w miare możliwosci sam bede służyl pomoca.

Opublikowano

Witam nazywam Mikołaj
od niedawna jestem właścicielem A4 b7 Avant Sline
Mieszkam i pracuję jako adwokat w Warszawie

pzdr 

Opublikowano

Witam

Samochodami Audi jeżdzę od 2004 roku. Aktualnie posiadam Audi A4 B7, 1,9 TDI

Pozdrawiam wszystkich fanów marki AUDI.