Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej nazywam się Miłosz , od miesiąca jeżdże A3 8L. Moja wiedza na temat tego modelu nie jest jeszcze zbyt duża, ale sukcesywnie staram się ją powiększać:) Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi:)

Opublikowano

Witam :siema:  mam na imię Paweł i pozdrawiam wszystkich miłośników czterech kół na grilu ;)
Posiadam a4 b6 z 2003, 1,9 TDI 130 konna, w grafitowym avancie . 

Do uslyszenia  :piwo:

Opublikowano

Cześć. Mam na imię Kamil i od pól roku jestem posiadaczem audi A4 B7 3,0 TDI avant z 2007 roku wersja sline. Uważam to forum za bardzo ciekawe, dlatego postanowiłem zostać jego członkiem. Pozdrawiam wszystkich użytkowników i liczę na owocna współpracę!

Opublikowano

Witam Jestem Bartek i jezdze Audi S8 aktualnie poszukuje instrukcji obsługi do niej i kiepsko mi to idzie pomocy :o

Opublikowano

Witam.

Posiadam Audi a4 b6. Mam nadzieję znaleźć tutaj dużo cennych porad, i ewentualnie sam podzielić się swoim doświadczeniem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, nazywam się Robert, właśnie zostałem właścicielem Audi A3 Sportback 2.0 TDI 2011 rocznik. Mam nadzieję, że dzięki forum poznam lepiej to auto.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam mam na imie Daniel jeżdże audi a4 b7 i potrzebuje instrukcji do tego modelu rok 2007

Opublikowano (edytowane)

witam

Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem A4 B6 1,9 TDi (AVB)

Edytowane przez marszy5074
Opublikowano

Witam wszystkich!

Jestem nowym posiadaczem Audi A3 8P 1.9TDI 2008r. 

Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Witam wszystkich. Kupiłem a8 2,5 150KM 4x4 z 1998r. Tak na początek zrobiłem 700km, więc jeździ dobrze. Pozdrawiam Tadeusz

Opublikowano

witam

Jestem Mateusz, od miesiąca szczęśliwym posiadaczem audi A4 B6 Avant 1,9 TDI 130KM.

Prawdziwe TDI, niemiecka precyzja i wykonanie - tego brakowało mi w poprzednich autach... (ford, nissan) :)

czas na Audi...

Opublikowano

Witam

Od dwóch tygodni jeżdżę Audi A6 C5 w automacie. Autko sprawuje sie świetnie.

Pozdrawiam wszystkich ;)

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem Marek. Obecnie jeżdżę Omegą 2.5 V6. Jestem w trakcie poszukiwań Audi A6 C5 2.4 lub 2.8 quatro

Opublikowano

Witam,

Radek

Jeżdżę Audi A6 C6 od pół roku. 2.4 B+G 2006 roku.

Jestem z Lublina

Pozdrawiam

• Upvote 1