Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Własne Audi mam od miesiąca. A4 Avant (B6) z 2001roku w benzynie 2l.

Trafiłem do Was w poszukiwaniu wiedzy. Zamiast odpowiedzi znalazłem dziwne zwroty; Fis, Vag i kilka innych.

Proszę o wyrozumiałość jeśli nie poradzę sobie sam i będę zadawał naiwne pytania.

Pozdrawiam. Bolek.

Opublikowano

Witam,

Od niedawna jestem posiadaczem pięknej grafitowej A4 B6 w dieslu.

Wcześniej jeździłem A4 B5 benzyna + LPG, więc jest to moje drugie autko spod znaku czterech kółek :)

Opublikowano

Witam wszystkich

Od przyszłego tygodnia będę posiadaczem (mam nadzieję,że szczęśliwym) Audi A4 B6 2004 Avant 1.9 TDI 130km
Pozdrawiam

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam posiadam audi 1.8 T i mam problem z obrotami czy ktos pomoze?

Opublikowano

Witam wszystkich.Stalem sie posiadaczem A8 D2 3,3 TDI po lifcie z 2002 roku, mam nadzieje, ze bede zadowolony .Pozdrawiam J :-)

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam. Nazywam się Zenek. Aktualnie mam VW Golf II 1.6 b. Mieszkam w miejscowości Nowy Dwór Maz. 30 km na północ od Warszawy. Interesuje się motoryzacją i wędkarstwem. Pozdrawiam. :bn:   

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

siema mam na imie Łukasz jestem z Wyszkowa

posiadam audi a4 b6 1.8t 163km

Opublikowano

Witam wszystkich, mam na imię Paweł jestem od niedawna posiadaczem Audi A3 8L z 2002r, 1900cm, moc 130 koni z wgraną mapą do 160 koni

Opublikowano

Witam, jestem Adam i od niedawna jeżdżę Audi A6 C5 1,9 Tdi z 1998 roku. Szukam informacji przydatnych do utrzymania auta w dobrym stanie.

Opublikowano

Cześć,

od 4 dni jestem posiadaczem Audi A4 B7 z 2005. 

Jest super - mam nadzieje ze znajde tu wiele pomocnych artykułów !

Opublikowano

Witam 

Nazywam się Paweł i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 Avant 1.9 tdi 130 ps AVF 2003 r.

Pozdro dla Wszystkich :)

Opublikowano

Hej

Mam na imię Maciek. Zakupiłem ostatnio Audi A4 B6 1.9 TDI 130 km. 

Widzę, że forum jest pełne ludzi, którzy są fanami tej marki dlatego też chcę do niego dołączyć:)

Pozdrawiam