Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nazywam się Tomek, jestem z Zielonej Góry i "poluję" na A4 B7 1,8 T Avant. Po 3 miesiącach poszukiwań brak sensownych ofert. Myślę że wiosną coś przybędzie. Forum z pewnością mi pomoże w tych sprawach teraz i po zakupie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam nazywam się Łukasz od miesiąca jestem posiadaczem audi a4 b7, mam nadzieję że uzyskam odp. na nurtujące mnie pytania dotyczące mojego autka ) Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Witam kolegów forumowiczów, mieszkam w Krakowie, i od niedawna jeżdżę piękną czarna strzałą A4 B7 1.9 TDI :)

Opublikowano

Cześc. Mam na imie Sebastian. Jestem świeżym posiadaczem Audi A3 1.9 TDI z 2002r :)

Opublikowano

Chciałabym być posiadaczką audi i mam takie na oku ale potrzebuję waszej pomocy

Opublikowano

Witam wszystkich. Piotr z Nowego Sącza. Jeżdżę starą poczciwą 100.

Opublikowano

Witam mam na imię Adam jestem z zachodniopomorskiego i poszukuje A4 b7 avant w dieslu. Mam nadzieje dowiedzieć jak najwięcej na temat tego samochodu na tym forum pozdrawiam.

Opublikowano

Witam audimaniacy:D

mam na imie Tomek, i mam nadzieje ze pomożecie i rozwikłać problem z moim audi.

Opublikowano

Heja!
Jestem Ewelina i jeżdżę już rok audi a6 avant 2,5 tdi 155KM :)
Podrowionka!

Opublikowano

Witam.Jestem nowym użytkownikiem.Zalogowałem sie bo potrzebuje pomocy .Mam problem z A4 1,9 130 KM.Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam nazywam się Sławek od roku a4 b7 ogólnie trzecia a4 przez ostatnie osiem lat jestem z Głogowa

Opublikowano

Witam, Panowie posiadam Audi a4 B6 z 2001r 3.0 L V6 benzynę 

trafiłem na to forum głównie przez googlę i poszukiwanie instrukcji do tegoż mojego Audi 

jeżeli ktoś by miał taką w pdf-e to chętnie przygarnę z góry dziękuję i pozdrawiam

Wiesław.

Opublikowano

Siemka wszystkim. Jestem Kamil i jeżdże 2 lata A4 B7 Avant.

jestetm tutaj bo czasem potrzebuje fachowej porady przy modyfikacjach.

Opublikowano

Witam. Nazywam się Marek i posiadam Audi A3 1.8 z 2000r. 

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam wszystkich

Opublikowano

Mam A4 1.9 tdi z 97r autko po za kilkoma moimi wpadkami jest nie do zajeżdżenia prawie. Pozdrawiam wszystkich fanów wszelakich modeli audi. :)

Opublikowano

Siema.

Nazywam się Michał, zakupiłem ostatnio A6 z rocznika 1998 ;) Chętnie bym poczytał o niektórych problemach związanych z samochodem. Pozdro. :)

Opublikowano

Witam ! 

Jestem Dawid i kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8p 2.0TDI 140 KM. 

Pozdrawiam