Black Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam! Gdynia Audi a3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humen Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam serdecznie posiadaczy wszystkich audi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanparty Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek0515 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 witam wszystkich użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidgray Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1219 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AREK112 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Wiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcein Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Siema siema, Rafał się kłania, Audi A6 C5 1998, 1.9 TDiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam serdecznie!Mam na imie Artur, jeżdżę Audi A4 B6 2001r. 1.9TDI 96kWPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woolf Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Jestem z Warszawy i śmigam A4 AVANT z 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arko Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej0 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów i fanów 0000, moja furka to a6c5 2.5tdi, Pozdrowionka z Mazur. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek7 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 witam mam na imię Mariusz i od pięciu dni stałem się szczęśliwym posiadaczem audi A4 b7. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wes Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam wszystkich użytkowników.Na imię mam Piotr.Kupiłem swoje pierwsze Audi 6 miesiecy temu.Moja niuncia ma silniczek 2.8 i jest quattro.Byla moim marzeniem od dawna i sie spełniło. Założyłem gaz i jest super. Jest to limuzynka i właśnie szukam do niej instrukcji obsługi pl. Chyba jest gdzieś tutaj. Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz i będzie mi miło jezeli bede mógł w czyms pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radpacz1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich mam na imie Radek.Niedawno kupilem audi a6 2,4 benzynka w automacie z 2005 roku,nowy model swietne autko.Poszukuje instrukcji obslugi do mojej audi bedzie milo jak mi ktos pomoze,oferuje rowniez swoja pomoc. pozdrawiam Radek Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Radpacz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel-bar Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam!Jestem Marcin!!Moje audi mam od trzech lat! Przejechałem 90000 km i jestem z tego auta bardzo zadowolony! żadnych problemów z silnikiem 1,9 tdi.Witam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamanxx Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam jestem Szaman a właściwie Przemek z Lublina. Oststnio kupiłem sobie Audi S8 D2 z 1998r poprostu zakochałem się w tym samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek998 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam audi a4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hexafear Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 witamod tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem audi a4 avant b7 2007 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bin20 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam wszystkich miłosników AUDI Marek Audi a4 b7 2006 1.9 tdi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sito Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Hej. Jestem Mateusz od 2 lat jezdze 80 b3 1,9d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.d Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam wszystkich nazywam się Krzysztof Od miesiąca jestem posiadaczem Audi A3 z 1997r.Jestem bardzo zadowolony z tego autka i mama nadzieje, że będę nim jeździć jak najdłużej jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkrecik79 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam wszystkich nazywam się Leszek jestem posiadaczem Audi A4 (B6) 1,9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc_ek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam! Mam na imię Paweł.Od niedawna w posiadaniu A4 B6 1.8T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi