Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem Kamil z woj. łódzkiego.

Jeżdzę białym audi a4 B7 z silnikiem 2.0 TFSI

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Wkońcu sprawił sobie moje auto marzeń tj Audi A4 B6 1,8 T :) Mam nadzieję, że poznam tu ciekawych ludzi :)

Opublikowano

Witam ze świętego miasta :)

od niecałego roku jestem posiadaczem Audi A4 B5 :)

Opublikowano

Witajcie wszyscy szczęśliwi użytkownicy tej marki. Również chciałbym pobrać instrukcję. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Czesc

Paweł, od niedawna posiadacz B6 z 2004 r. Od poczatku borukajjacy sie brakiem oswietlenia w kabinie schowku oraz bagazniku :/ ma nadzieje ze otrzymam tutaj instreukcje :/

Pzdr

Opublikowano

Witam jestem Adam. Od dwóch dni jestem posiadaczem czarnego b7 avant 2004 r. Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam, Michał z Bielska Białej, obecnie mam już 4 audi, ale pierwsze s4. Dodam tylko że nie chcę już innego samochodu. Jeżeli finanse pozwolą to zostane na zawsze przy wersji S.

Opublikowano

Siema, posiadam autko Audi A6 C5 w sedanie jestem zadowolony z eksploatacji, naprawdę fajne te auta. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi.

Opublikowano

Wiatam, nazywam się Adam od prawie roku jeżdzę A3 1.6  (w planach 1.8T :) )

Opublikowano

Witam mam na imię Dawid, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3, mam nadzieję że forum pomoże mi z ewentualnymi problemami z tym autem ;)

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy Audi zalogowanych na tej stronie.

Od roku jeżdżę audi A4 B6 Avant z silnikiem benzynowym 2,0 (ALT). Auto jest z 2002 roku. Posiadało już instalację LPG (STAG 4). Udało mi się przed kupnem sprawdzić w sieci AUDI historię pojazdu, więc jestem pewny przebiegu wykazanego na liczniku. Przez ostatnie 25 lat jeździłem różnymi Oplami i przesiadając się do A4 przeżyłem bardzo miłe rozczarowanie. Samochód jest bardzo fajny, jeździ się nim wyśmienicie.

I to by było na tyle, jak mawiał onegdaj Jan Tadeusz Stanisławski w radiowej Trójce.

Pozdrawiam wszystkich

Waldek

Opublikowano

Witam wszystkich, właśnie nabyłem A6 C5 1.9 TDI AFN.

Autko w dobrym stanie , ale wymaga trochę zabiegów pielęgnacyjnych.

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

Witam Wszystkich mam na imię Hubert mieszkam w Warszawie moje auto to audi a4 b7 1.9 tdi