Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!
Mam na imię Łukasz. Jestem z lubelskiego, studiuję w Krakowie. Za parę dni rozpocznę przygodę z A4 B6 Avant 2.0 131KM 2002r. :)
Pozdro ;)

Opublikowano

Wtam, mam na imie Dawid. Jezdze dopiero co kupionym audi A6 1.9TDI z 2004 interesuje sie fotografia takze mozecie liczyc na kilka ciekawych fotek mojego samochodu i nie tylko mojego (kolega jest w posiadaniu audi a5 2.7 TDI z 2008) :-)

Opublikowano

Witam,

Za 7-dem dni stane się pełnoprawnym uczestnikiem forum, gdyż właśnie wtedy odbieram swoje audi a3 (używane). Do tej pory nie miałem doświadczenia z niemiecką motoryzacją (szwedzka i włoska), więc z tym większą ciekawością będę przeglądał forum. Pozdrawiam wszystkich "nec".

Opublikowano

witam  jestem  Sławek:P

jeżdżę od  trzech dni  AUDI S4 B5

liczę  że  dowiem  się  tutaj  dużo  ciekawych  informacji  o  tej  marce:D

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich serdecznie,

Dziś stałem się szczęśliwym nabywcą Audi A4 B7

Jest to mój pierwszy samochód ze stajni Audi i mam nadzieje że nie ostatni...

Pozdrawiam

Tomek

Edytowane przez tomber
Opublikowano

Witam, nabyłem pierwsze w życiu A3 2003r 1.6 benzyna+lpg, jestem zielony w temacie audi, liczę że znajdę tu pomoc jeśli zajdzie taka potrzeba

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Krzysztof i od trzech miesięcy jestem posiadaczem AUDI A6 C5 AVANT z silnikiem 

1.9 tdi 130 KM .

Pozdrawiam wszystkich miłośników AUDI - Krzysztof .

Opublikowano

Siema!

Jestem fanatykiem Audi.. Nie wyobrażam sobie kupna samochodu innej marki. A6 C5 Sedan 2004 1.8T/150KM

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

cześć witam serdecznie wszystkich

Opublikowano

Witam,

Posiadam Audi A4 B6 1.9 tdi 130 KM. Musiałem po raz drugi się rejestrować bo nie działa mi przypominanie hasła ;).

Opublikowano

Witam

Witam wszystkich użytkowników forum :) Posiadam audi od miesiąca. Mam nadzieję że pomożecie mi lepiej poznać to auto. Pozdrawiam :)