Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem Marcin z okolic trójmiasta właśnie nabyłem Audi a4 b6 2.0 avant 2003r. z pewnością będę poszukiwał odpowiedzi na wiele pytań które mi się narodzą w głowie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, AUDI mam od niedawna, jeżeli mnie nie zawiedzie to mam nadzieję pozostać z tą marką na dłużej.

AUDI A4 B6 1.8T 163 KM

Opublikowano

Czesc, Jestem Tomek I planuje zakup Audi Audi A6 C6 2.7TDI  , własciwie to czekam na nie aż przyjedzie z Szwajcari juz :) 

Pozdrawiam Wszystkich korzystających z forum. 

Opublikowano

Witam, mam na imie Janusz

Obecnie mieszkam w USA

W rodzinie posiadamy: 2001 Audi S4 2.7t, 2004 Audi A4 1.8t i 2006 Audi A6 3.2

Mam nadzieje na wymiane doswiadczen z kolegami w kraju.

Opublikowano

Witam - od niedawna jetem posiadaczem A4 B7 2.0Tdi ale to już moje trzecie audi i pewnie nie ostatnie:) chętnie pomoge w miare możliwości na forum i czasami zapytam "bo kto pyta nie błądzi", pozdrawiam wszystkich miłośników Audi - Bogdan z Łodzi

Opublikowano

Witam posiadaczy i pasjonatów niemieckich aut szczególnie Audi,dokładnie A4 B7.Jestem z Konina i od kilku dni posiadaczem tego cudeńka.

Opublikowano

Witam, od 1992 roku jestem użytkownikiem samochodów AUDI. Pierwsza zielona 100 - 82 r, druga srebna100/a6 - 94 r, teraz czarna 2004 a6. Sam lubię grzebać przy moich autach , myślę że AUDI TIMES pomoże w tym. Pozdrawiam miłośników AUDI. Andrzej

Opublikowano

Witam: Marek i pozdrawiam wszystkich pasjonatów i uzytkowników forum. Jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 B6 w silniku 1,6 benzyna 102km.

Opublikowano

witam WSZYSTKICH !

mam na imię darek - od niedawna szczęśliwy posiadacz A4 B6 - benzynka 2 litry , wierzę ,że na Forum bedę mógł znaleźć wiele interesujących mnie rzeczy - pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Kamil, kupiłem A3 8L w świetnym stanie, 99 rok, 110koni 1.9tdi, jedyny mankament to brak kluczyka do śrub zabezpieczających.

Opublikowano

Witam z Walii. Od niedawna jestem użytkownikiem A6 1.8 T z 1998 r. mam nadzieję korzystać z forum jak najczęściej :bn:

Pozdrawiam

logosmall.png
beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Dariusz i jestem ze sląska.

Dzis nabyłem po raz pierwszy Audi a4 b7 avant 2.0 140hp.

Myslę o długim użytkowaniu tego autka i chcę go lepiej poznać :)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam wszytskich bardzo serdecznie. Mam na imię Mirek. Nick pochodzi od nazwiska :) Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi.

Opublikowano

witam kipek33 jestem z bielska-białej jezdze Audi a4 3.0v6 avant pozdrawiam wszystkich forowiczówlogosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam!

Mam na imie Artur, od kilku miesiecy jestem posiadaczem Audi A6 C5 sedan 2.4

Szukam na forum instrukcji po polsku lub angielsku do tego samochodu.

Pozdrawiam serdecznie :)